Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Pa da arming. I ne bude ti sumnjivo sto nas 7 dolazi sa jednim tablicama koje cemo da skinemo nekom strancu ko ga jebe nije nas nabavice on druge
stanite gospodine niste mi platili! joj skinuce mi od plate! lele lele
Samo je poenta da ne pokusas da zaustavis nikoga jer ako pokusas dobices preko nosa a onda mogu da nas terete, ovako za 9800 ne mogu racuna se ko pozajmica u cilju prezivljavanja
da jbt ne mogu da te terete ako maznes manje od 100e ako se ne varam.
pa dobicu otkaz posle drugog puta i nikad vise necu moci da radim na pumpi o ne
znaci izijem ce biti peder vlasnik butika fali nam jos samo dobra picka...
pseto moze da nam nabavi prsten kapiram da vec i popust moze da dobije koliko puta je kupovo xddddddd
izijem ja imam jos blizeg nekog u porodici na taj fazon ubijanje parama, mada mora da se radi posebno na pocetku je bilo umiranje, zato sad preko neta narucis preko neta saljes fazon ne moras ni da ustajes iz stolice, mozda na pocetku da bi vise kinte ustekao sam nosis po gradu gradskim prevozom hah
hahhaha da jebote to nas ceka
Pa ne mozes posle drugog puta da dobijes otkaz jbt pa ti delujes kao da stvarno hoces nekoga da zaustavis npr stanes ispred kola da predjem preko tebe(samo udahnes vazduh)
Imam kod kuce par komada pap, trazio sam da mi vrate hahaha
ok fali nam jos brutalna picka i WE ARE BACK IN THE BUSINESS BOYS
http://mondo.rs/a998372/Info/Posao/Lebane-zene-pokrenule-proizvodnju-domace-hrane-preduzece-Radanska-ruza.html
gledaj kako moze jebote jos ove starije zene a mi kao neki kurci jos smo kao doktori interneta jesmo kurac
Znam ja gde ima picke dobre
moze i ovo
http://mondo.rs/a998404/Info/Drustvo/Udesi-Bacaju-pod-automobile-zbog-novca.html
sve je tu samo narod nece da radi NECE DA RADI
STA CEMO PAPETE
Nije lose ovo u nekoj malo neprometnijoj ulici odradimo kao somija udari auto prodere se LELE LELE PUCAJU MI KOSKE BATKE i mi kao dotrcavamo (ne poznajemo se sa somijem) i kao videli smo sve bicemo mi svedoci DOKLE VISE DA SE BOGATASI IZIVLJAVAJU NA SIROTINJI IZ UNUTRASNJOSTI?
Kako ce vas izupucavati neko hahaha
Tj kako bi vas izupucavao xd
E a u kom gradu bi radili ovo?
Bg kapiram...