Armin je student brate a i nije prodao ništa na Kosovu!!!!
Pa to su pracenja i zajebancije gore rekao sam koja nije u redu bas uzivo da uplacujem, msm nije i da rokam nesto previse ovako al jbg nemam prihoda nemam pa to ti je kako da zatezem ko covek kad nisam covek nego djubre xd
A i očekivati od nekoga ko nosi džemper na košulju da gruva pa ja ne znam
Letos vrvtno pocinjem da radim na pumpi da tocim gorivo tako da imacu 20k da rokam pa se nadam za god-dve jos vise da potonem i umrem ubrzo
A jeste jbg. A voleo sam ga ko sina jedinca
Hahaha a ne nosim jebeno eto za novu godinu sam samo xd
jel stvarno pocinjes da radis na pumpi
Na kojoj pumpi brt?
haha ne, ali imam tu posao navodno kad ocu na nisovim pumpama
nzm da l se vise krade kao nekad cak su i ti bednici sto rade za 20k useravali se od para da cute i rade sta vec rade ali moze i da se najebe
Ajde zaposli se pa da mi tocis rezervoar pun da bezim i imas 50e od svake ture
Mada je lose gorivo na nisu al jbg sad nema veze
a sa cisterne da skidamo nesto i to nzm kako se to kontrolise
ako mi ne padne neka biznis ideja taman cu da cistim neka govna bolje i to nego da jurim kurve ove
kolko treba coveku da otvori fast food
Ne mozes to arming to rade ovi sto voze cisterne samo istoce 200 litara i sipaju vode iz hidranta
nema tu profita nekog ja msm
najbolje bi bilo preko neta da se uspostavi neka stabilna preprodaja, narucujes iz kine i picke materine pa valjas nasima ovde, msm to rade ljudi godinama vec al da se nadje nesto da se uvalja glupom narodu
Al naci cu ti ja jos 5-6 ljudi da sipaju ko ja i boli te kurac imaces 50e dnevno pa i ako dobijes otkaz puca ti kurac bilo je lepo dok je trajalo
haha pa kako to dodjes natocim ti i ti po gasu a ja se pravim cekajte gospodine cekajte!!
od ortaka nekog tetka radi spediciju do turske i ostalih zemalja, pocela sa dva kombija sad ima cetiri...
Jedino sam mislio da zateze ko covek malo mr razocarao sa onim printom sinoc