U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Simonović 12.5 +
Gudurić 8.5 +
Mitrović 5.5 -
Bilan 12.5 - (ovde je bio plus, pa promenio da ne bude više pluseva nego minusa na tiketu)
Džejms 9.5 -
Babić 7.5 +
Gudurić 8.5 +
Obojica igraci koji obicno pocinju s klupe, .... , da li to hoces da kazes morace Radonjic mnogo da rotira?
Ne, očekujem tokom većeg dela utakmice zonu od cedevite, pa ako ovi pogode spolja išta na početku onda će da izgrme.
Gudurić u poslednje vreme solidno ide preko ove granice, a ćopavi bi morao nešto spolja da pogodi konačno.
Puno uspeha u poslovnim poduhvatima ovoj dobroj družini
http://i.imgur.com/Avzc3Fc.jpg
Ali u stvari i da, bez mnogo rotacije nema nam tu pobede, to je jasno, stručna analiza pokazuje xd
Hvala Nikolase puno
Ona trojica iza su kamatari.
coa i somi ispadose najveca muda kakva je ovo sprdnja
Uz Papeta idu ova kola
http://classiccarsmark.com/images/full/1987-mercedes-300d-turbo-diesel-1owner-always-garaged-in-dry-san-diego-no-rust-6.jpg
Koji film je ovo
Ja sam odigrao
Zvezda h1 (digli na 13,5 govnari a bilo 10,5)
Dortmund 3+
Juventus 1-3
Guduric asistencije 2,5 +
Lazic 4,5 +
Kuzmic skokovi 6,5 +
Kvota 19
@ps reservoir dogs je film
Juve cenim da je 1 mada cim sam ovde napisao mogu ici u kurac xd
Pa gledao sam cini mi se taj film al se ne secam jbg, sad me nervira to jer ne znam ko je celavi xd
1:0 juve fazon neki
Kod mene je nekako izostao pvt... Hoćete li da vam gasim ovu cigaru (sa slike) na slepoočnici, je l' to hoćete, to hoćete?
Kilograme da li si spreman da radis za minimalac sa somijem u firmi koju otvaramo armin i ja? Radi se o sprovodjenju optickih kablova kroz cevi nekadasnje kanalizacije. Ne mogu vise da otkrivam.
Hahhahh samo ako će šomi da bude terijer a ja da ga pujdam na mačku xd
hahaha
Kako Nikolas pazi na detalje, dobro zna da je Somi u jagodama dobio ten xD
Mislio sam da ce arm i pap da proslede pvt
joooj šege xDDD