Кладионица

1. Mada mi deluje da nisu zainteresovani haha

2. pa ja mislio to je gotovo sve, samo ti nemas vremena i zivaca da se jebes pa mi da obavljamo prljavi posao a ti kajmak da kupis xd

3. Prosledi mi taj plan (ako postoji uopšte)

4. Pa ja cekao vase reakcije i pomoc u osmisljavanju kako da se ideja pretoci u posao al vi bas ne zelite da radite

5. aj ps ti imas nastup i zvaku, moze ovako? Somija kao udare kola u nekoj neprometnoj ulici i pocne da zapomaze ti uleces pocnes da se deres na vozaca kola kao sve si video, bices svedok ako somi bude tuzio (jos bolje ti si advokat pa nudis somiju dzabe usluge pred tim vozacem) i tu kao dolecemo armin i ja i potvrdjujemo sve sto kazes vicemo ''da, da, tako je bilo'' da bi bilo uverljivije.

6. pseto ni ja nisam obavesten, a ako bi me angazovao ja bih mogao i da prenosim u cmaru a i da pakujem dobro u kantice eurokrema

7. Kuzmic 0 skokova (guduric 3, branko 2)
    Branko 0 poena
    Guduric 0 asistencija

8. Jel to kuzmic asistirao sada? Hahahahah

9. sta mislite dortmund gg1 3.5 kvota?

10. Samo me ćopavi jebe, ostali pod konac za sad. 'ajde marko simonoviću, hajde simke, možeš ti to najbolji si hej hej

11. Haha luka mitrović daje 5 poena za redom i obara me luka mitrović daje trojku alo ej aahahahhah

12. Jebala te nina seničar jesi čuo

13. Luka Mitrović daje i drugu trojku ahahah poludeo luka bogalj veže dve trojke pa ne luda vremena došla

14. Kuzmic napravio dva faula on ga drzi 10min napolju uveo tompsona jebenog

Fali mi 4sk kuzmica, jedan poen branka i jedna as gudure

15. Zamisljam prvu akciju zvezde u drugom kako gudura dodaje lazicu za lagano polaganje. Onda za 4min 4of skoka kuzmare xd

16. kilograme jesi ti pravnik?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.