Кладионица

1. tečo sa koliko godina ste otišli u ameriku, jel kasno za mene, imam 30 godina, žena 27 godina i malu bebu

2. Otišao sam u Ameriku kao mlad čovek, imao sam izbor pred sobom koji sam ja sam sebi lično obezbedio. Početak kao i svaki drugi, nije bio nimalo lak, ali pogodilo se da sam bio na pravom mestu, u pravo vreme sa pravim ljudima, tako da sam relativno brzo započeo uspon prema nekim krupnijim stvarima. Sve me je zanimalo, o svemu sam se raspitivao, menjao sam poslove, gradove, žene, prevozna sredstva. Ali jedno nikad nikad nisam promenio- moj sistem vrednosti koji se bazira na starim, proverenim pravilima i istinama. Rano sam spoznao sve krajnosti ljudske prirode, pa me je teško iznenaditi, od svakog sam doživeo sve. Danas sam vlasnik privatne firme, a moje ime se pominje u još nekoliko poslova u kojima sam značajni investitor i suvlasnik. If you want to make it big and fast, come to America. Pozdrav dragoj braći iz Otadžbine!

3. Daj neke dojave za hokej, tečo

4. Mr. Shomy23, naravno da nije, ja sam bio tek nešto mladji kada sam došao u U.S.A. a žena i beba su vam olakšavajuće okolnosti prilikom apliciranja za zelenu kartu. Kada dodjete ovde, smuvaćemo nešto, ne brinite.

5. Najveća briga je da nemate zdravstvenih problema hronične prirode, obzirom da je ovde medical care very expensive stuff, hoću reći zdravstvene usluge su skupe za nekoga ko tek počinje. A posla ima toliko da se kotrlja po ulici.

6. Teco u kraju su poceli da me zovu brzi tiket da li je vreme da krenem za USA

7. Teco kojom delatnoscu se bavi vasa privatna firma?

8. Tečo jesu cenjeni zanati preko, imaju li prođu?

9. Sta vam dodje teca gambino i da li imate neke veze sa nekadasnjom porodicom gambino koja se bavila organizovanim kriminalom

10. Hvala tečo na odgovorima, nadam se skorijem susretu, jer Vas jako cenim i poštujem. Veliki pozdrav za Vas.

11. Mister Armine, delujete mi kao neko ko odbija da se socijalizuje u svoje okruženje i društvo u kojem se uspeh ne prašta. Iz prostog razloga jer ste veći kalibar od njih, da se tako revolveraški izrazim. Vreme vam je oduvek i bilo, samo trebate da donesete odluku i presečete.

Mister Nikolas, delatnost je usko vezana za transport. Imam svoje kamione i bavim se prevozom robe. Počeo sam tako što sam zaradio za svoj prvi, polovan, prevozio sve i svašta, a zatim sakupio za još dva polovna i ostalo je istorija američkog biznisa, gde para na paru ide. Trenutno razmatram mogućnost kupovine civilnih aviona za privatni putnički transport, radimo neke analize, pa ćemo videti. Kamioni, avioni, upravo. Ja živim san mnogih.

Mister Dionisio, vešte majstorske ruke za hleb će zaraditi bilo gde na kugli zemaljskoj, a u Americi, gde se rad ceni čini mi se najviše, jasno je da možete očekivati minimalno pristojan život. Ukoliko zaradite dovoljno, što zaista nije teško, možete se baciti u privatan posao, dobar zanatlija u bilo kom poslu nema ispod 15$ na sat.

Ako dolazite, obavezno povedite i tetke, jer teča voli da ga surdukne iskusnjari iz generacije više nego da se omrsi pečenicom. Inače, ne podržavam Trampa i njegovu antiimigrantsku politiku. Želi da Ameriku ponovo učini velikom, a ne shvata da je došlo do zamora materijala i da su Americi potrebni upravo mladi i inovativni ljudi iz svih krajeva sveta. Sveža krv jedino može podmladiti Ameriku. Ovde novca ima, ali nedostaju mladi ljudi sa svojim idejama da taj novac ožive, zavrte i umnože. Ne gubite vreme i pakujte kofere, život je samo jedan. Teča zna najbolje šta znači biti mlad, a nemati novca da se ta mladost iskoristi na najbolji mogući način. Evo vam malo muzike da vas motiviše.. da dodjete u Ameriku i pokorite svet.
    https://m.youtube.com/watch?v=9D-QD_HIfjA

12. Pre pakovanja kofera treba naci poslodavca u americi, dobiti radnu vizu u ambasadi pre svega (ko nema muda da ode na turisticku pa da radi na crno) itd, da nije tih "zackoljica" ja bih prvi odavno posao pisma iz lijep chikagou draga bracou serbi

13. Сутра увече избацујем нешто боље.
    Живи били, па видели.

14. Течо неки би вам солидно заклали муда тј уштројили под оптужбом да сте издајник отаџбине

15. laki jesi kad pricestio koga

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.