Кладионица

1. Uvatio sam na poluvremenu real dvojku na kvotu 11 sa dva soma jebi karaj prdi

2. Koju košarku igra ovaj Luvavu jebem ti sunce, kakav majmun

3. Ako i danas ovo obrne partizan olupacu lobanju najblizim kamenom

4. Hahaha ma daj bre...

5. Ahahahah opet majku im jebem

Palo mi je na pamet jer su već imali prelaz 2013., i to uz 7 golova, al' reko sramota je brate, 3 za redom, a verovatno ni kladionice ne bi dale kvotu preko 15, i evo... Pu mater im jebem, ugasiti ovu ligu govnjivu, izbaciti sve doživotno iz evrope i reprezentaciju raspustiti i zdravo, aupičkumaterinu

6. Eno i rad, vidi vidi.

A javor falabogu kupio utakmicu s radničkim da bi čukarički izduvao za plejof (garant isto zatvorili tekmu) ma ugasiti sve ovo jebem im sto majki lopovskih

7. joj jebote sta je ovo

8. sto vise igram samo vise propadan

9. sledeca tekma da partizan nece doci 2-1;1-2 ce kvota biti oko 20.
    inace,svaka im cast.ovako se to radi.vosa i zvezda pickasto po jednu odradili u kupu.partizan dize takmicenje na visi nivo.
    kao da ocajnicki zele da ih izbace iz evrope zbog namestanja.uz to i para da uzmu.izgleda da su se zajebali.boli kurac sve za nas fudbal.

10. Ali brate 3 za redom ni turci ne nameste

11. sreca da je Zvezdi sudjeno samo dva penala, pa je tako odrzan privid regularnosti... nisu svi naprednjaci Zvezdasi, ali su svi Zvezdasi naprednjaci

12. meni je ovo vrhunski sto radi partizan.ni strelce ne menjaju.morao ovaj pajvan da da treci da ne bude sve isto.

13. Mitrovic trojka odma ubicu se

14. na ovom sajtu je nestala i poslednja trunka realnosti i licemerje dominira... da ciganska pascad pricaju nekom o namestanju, o sve ti jebem

15. http://www.akvarijum.org/forum/upload/uploads/_165795772_ahhaha.jpg

Jedan specijalan tiket za Šomija, mog velikog fana.
    Sinoć sam zaboravio da postavim.
    Evo ti najedi se zla u sebi!

16. њемачка освајаааа

17. Danas cistimo telo od zlih duhova, posti se hranom, ali i umom, braco zelim vam srecne praznike, ja cu ih provesti u toplom krugu porodice, a ovo zlo teram sto dalje od sebe!!

18. Porodica je isto zlo. Mozda cak i vece.

19. Hahah poseban oblik zla

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.