Кладионица

1. DZANKI

Y UR DUPLI GO AWAY??

2. Mojne da odlaziš, jebaćeš i ti Tinu Ivanović kad porasteš malo :)

3. Prvo selenijum nisam ulozio 1000 vec 100 , drugo nisam rekao da nmg uci u kladionicu vec da se ne mogu kladiti preko neta. Trece, odo ja sa ovog sajta. Pozz ljudima na sajtu, svima sem selenijum i buri... i veliki pozz dzankiju.

NOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUU......
    Al` ajd kada si navalio nećemo te zadržavati...Čaaaooooo...

Ovo će se završiti kao sa Džankarom :)

4. taj rad selenijum....

ajd brate, i dug ti usput...

5. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1617-4663844-917

jebeni englezi daboga im kisa vazda padala govna jedna s manjkom sunca!!

6. brate da mi je doci negdje do 100 maraka cini mi se da bi bio nezaustavljiv ovako se moram
    jebat sa ovim tiketima sa po 7 8 parova ! :D :D

7. Отерасте дечка..па лик је само давао прогнозе које су углавном пролазиле...мада, вратиће се он...

Boktejebo, pa ja sa svojih 15 godina nisam im'o cener maraka za izlazak u grad na piće, štedio po 10 dana da bih mogao otići do grada, današnja dječurlia sipa 100 ojra ko iz pičke... Jebem ti standard. I nek se još neko požali kako se teško živi, jebem li vam žito rano.

Беше некад.

8. Ima li neko da predloži dobar fiks za danas? Veliki ulog, neka mala kvota, može i prelaz.

9. Hamburg-Iselhorn 1 (hokej)
    Arvidson-Kvitova manje od 19 gemova
    St. Petersburg-Riga 1 (hokej)
    Ingolstad-Augsburg 1 (hokej)
    Wade J.-Brown S. 1 (pikado)

Uk. kvota 10.649

10. Ову Луч Енергију играјте редовно 0-2 некад и 0-1, у животу нису одиграли текму са више од 2 гола..

11. Беше некад.

I sada je uglavnom tako. Ako ti i kladim-se-sa-virtuelnim-parama-i-brišem-svoje-postove imate da uplaćujete tolike pare, a još ste klinci, ne znači da svi imaju para za takvo rasipanje. Pogotovo ostala djeca.

12. Ako ti i kladim-se-sa-virtuelnim-parama-i-brišem-svoje-postove imate da uplaćujete tolike pare, a još ste klinci, ne znači da svi imaju para za takvo rasipanje

Па наравно да немају?

13. Morekamb - Preston treba probati kontra prelaze!

14. Gazimudo, hteo si reći: dvojka dolazi u svakom slučaju?...:)..:(

15. Ljudi, igrajte holandsku drugu ligu 2+ prvo poluvreme.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.