Кладионица

1. Ма Удинезе је сигурица. Мене за сад јебе Фиорентина.

2. Danas sve dolazi suprotno :)

3. I mene Viola jebava,sve ostalo za sad ulazi.

4. Vidim da niko nije odigro Fulam i Slask, pokloncine dana, shame yourself

5. Ја сам се размишљао да метнем Фулам, ал сам се сетио оних дефиниција па сам одустао. :)

6. Da, definicija je bas tacna...

7. Igrao sam ja Fulam gg3+ jebeni, samo njih čekam za 6K i nešto!!! MRTVI QPR!

8. Полако почињем да мрзим Скандинавце и Стоук , а тек је почетак сезоне ...

9. FT 0:0 Toooooooooo! Odoh da podignem 300 jura!

10. Ako si ti stiso muda i uložio 100 evra na Cesenu- Kijevo X ja ću pocepam 100 evra momentalno.

11. Džanki broj dva.

Ne daju mu da se kladi zato što ima 15 godina a šiba 100 ćavri na X.

Boktejebo, pa ja sa svojih 15 godina nisam im'o cener maraka za izlazak u grad na piće, štedio po 10 dana da bih mogao otići do grada, današnja dječurlia sipa 100 ojra ko iz pičke... Jebem ti standard. I nek se još neko požali kako se teško živi, jebem li vam žito rano.

12. Jedan iz stomaka:

Sturm 0-2
    Juventus X2
    Gimareš GG
    PSŽ GG
    Tromzo 1

17.3 kvota, 100 dinara

13. KAŽEM JA DA JE OVAJ SJEBO DŽANKIJA... AL' SAMO MALO SE ZAJEBO, DŽANKI JE NENADJEBIV...

14. FT 0:0 Toooooooooo! Odoh da podignem 300 jura!

A ja odoh na seksaru sa Tinom Ivanović.

15. A ja odoh na seksaru sa Tinom Ivanović.

Čekaj dok završim, onda ti kreni.

16. Nemojte zezati gospon dječaka koji-ne-može-ući-u-kladionicu-a-ulaže-soma-jura, tužiće vas kreatorima.

17. LEBTEJEBO, TINA IVANOVIĆ SEX SIMBOL???

18. Туга људи ,туга , само инцестоидна Шведска гамад ме јебала .... а тако ми треба кеша ...

19. Prvo selenijum nisam ulozio 1000 vec 100 , drugo nisam rekao da nmg uci u kladionicu vec da se ne mogu kladiti preko neta. Trece, odo ja sa ovog sajta. Pozz ljudima na sajtu, svima sem selenijum i buri... i veliki pozz dzankiju. DZANKI LEGENDO!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.