Кладионица

1. Hahah kalinić 4 trojke, šta da pričamo jbg

2. prepisao sam i panatu keca...

3. lazi jebene sta drugo da kazem, dobro nije i cska izgubio, izgleda 8 razlike lagana pobeda a mogli su prelagano da izgube
    a i ja jedem govna alav vidim ponudu ne mogu da cekam nba, a tamo sad asist i skokovi milina

4. Evo pseto ako opet kod Marine budes isao ili recimo Mie Borisavljevic to bi Armin i ja voleli da gledamo (sig) sig

http://s.aliexpress.com/rq2qY3Un

5. hahah reci jebes sa ovime na glavi

Real 2gg i lester 2-3 idu lagano al dzaba jebena evroliga

6. Uvatio bajern x-2 pojeba me lester sto ga primio u prvom

Na jednom sam imao zvezdu 0-2 to me pojeba, pored toga gg3+ na real i 1X&0-3 na lester

Od 10 tiketa na svakom me nesto sjebalo, ni na jednom nisam ubo pravu kombinaciju jebem ti bre

7. Bredli 15.5 -
    Lauri 18.5 -
    Vejd 16.5 (čini mi se da je toliko) -
    Boston mh (-4.5) 1

8. Čitam ovo za sestru Ajzee Tomasa.

Bila je sama u kolima, i svedoci kažu da je auto samo lagano krenuo da skreće sa puta dok se nije zakucala u barijeru. Nije nosila pojas. Pet ujutro. Išla u neku umetničku školu i živela u Sijetlu (droga)

5 posto verovatnoće, srčani udar ili nešto slično.

95 posto verovatnoće, zaspala za volanom od nekog crnačkog pajda.

9. Ovaj Mirotić da ne igra basket otišao bi kao spasilac na work and travel pa bi ostao da radi kao barmen koji zakida pijane goste, a na fejsbuk bi kačio slike iz Las Vegasa

10. немој више да га пљујеш, како га пљуну он закова тројку. дедер полако.

11. како ја пишем ово он закова још једну, ок.

12. Prvi put vidim ovog Cipsera uživo, ne izgleda lik uopšte kao sportista, izgleda kao radnik sa pumpe

13. Joj monro brate moj pa sad trpas mamu ti jebem

14. boston bi od boljeg tima već bio na ivici BO, baš su loši zasad

15. моцарту говњивом за 0.3 шета квота док је тајмаут, таман кренем да појачавам уплату на бостон, квота 2.25, оп ни секунд није прошао 1.95, ма важи, као да су видели коју акцију стивенс црта тамо па дај смањуј брже брт стићи ће час 11 разлике

16. Čikago je počeo dobro ali se onda ustalio već dugo u svoju igru 40 posto šut iz igre plus ofanzivni skokovi, ali ti skokovi rade pogotovu protiv Bostona, ovi ne mogu ništa da ubodu a plus se još uvek malo i glupiraju, nije im red alert, tipa Olinik šuta trojkice hehe ludi Keli zna pogodit MARŠ U PIČKU MATERINU BRE MAMU TI JEBEM MRŠ NA KLUPU

17. Oce li mi biti sta od bobija portisa brt

18. Nisam siguran, počeo je nervozno, gurnuo Kraudera, dobio tehničku pa je izveden...da je neki bolji igrač ne bih verovao da će mu to uticati na minute ali pošto je Portis mogao bi da se napuši klupe ovu tekmu.

19. Tomas se zakucava u reket Čikaga kao Čajna u barijeru

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.