Кладионица

1. Ja vidim da je neki kurac jbt prvu igrao 29min ovu kurac e jebem ti camugu glupu

2. igrao je samo pet minuta ovo poluvreme, mislim da se nije vraćao u igru od tog momenta.

Baš je majmunisao, nije bila obična tehnička nego ona pojačana, uporan je bio u majmunskoj želji da istera svoju pravdu lolo.

3. Ja i dalje mislim da će Boston teško da izgubi, Čikago je baš .500 ekipa, ali videćemo

4. Kakva je igracina ante jebate, ne daj boze jumper da uvezba pa niko ne moze da ga cuva
    Provuce se toronto, ne znam da l milvoki stvarno dobro igra il je toronto los :s

5. A nije loš, al ono, nije sila, ceo taj istok osim Klivlenda, svi ti Bostoni, Toronta i Atlante

6. Ako boston izgubi ovu tekmu i onda odjednom proigraju i dobiju čikago sve tekme u gostima, unapred im jebem sto majki.

Pa kako jeboteleb od prve ekipe konferencije do ovakvih utakmica, kakve su ovo laži, čikago raspali pa alo majku vam jebem baš

Imam iz bugarske švercovan dres seltiksa iz osamdesetih, sutra ga ritualno palim ako izgube (e sad bi im bolje bilo da se pripaze, ipak je ovo ozbiljna pretnja)

7. e jbg, Čikago je sad već pomalko ušao i u veš mašina mod, biće baš teško za Boston

8. EVO GA BOBI AJDR MAJMUNE

9. Jebiga, veoma je teško, oni su loši a Čikago je krenulo da sere.

10. Boston ima malo taj problem koji imaju ekipe koje su za vreme regualrne sezone u fazonu hehe eto nas pet ima ppg preko 13, ball movement, teamplay brale...i onda dođe plejof i vidiš da to ne ide tako baš, da ne može Olinik da šutira trojke iz tranzicije, Krauder šuteve van ritma itd

11. Spustiće Boston ovo na tipa 4,5 ali mislim da će teško preokrenuti

12. Olinik je upravo šutnu trojku preko poluruke u početnoj fazi napada, jebiga, ne može to prosto.

13. I popusi portis majmuncina, mozda ga pusti na kraju da se izduva ubise ih

14. jbg, da bi dobio ekipu u kojoj bukvalno svako ima veče kao Čikago, moraš da budeš mnogo bolji a ovi nisu ni solidni

15. Najteže mi pada kad se kladim na neku ekipu i ona gubi pa stiže i onda joj neki Cipser sašije 6 poena na putu ka svom rekordu od 14 poena i onako udara se u grudi jeeeeeeeeaaaa tako je bre

16. Jel ima neko trip da je Vejd pocrneo u zadnje vreme

Bio je čoko crnac, sad ima boju ko da je iz Konga

17. можда то иде са годинама

бомбе деведесетих падају на Вејда

18. Na kraju samo portis za 8 i nesto pa jbt

19. sinoc sve doslo

milvoki H2
    derozan -

LAC 1
    Grifin +

Armine daj od onog lika analize za veceras

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.