Кладионица

1. Neće ni da ulazi više, ne nadajte se jbg

2. JEBENI PAPAS SMRDLJIVI

3. Hahah ali koji si srećković sa teom i hajnsom, ovo npr.arminu i meni nikad neće da se desi.

A šteta, lep tiket stvarno

4. Ne da Bogdan kintu Coi

5. jebem vam majku i salkeovsku i ajaksovsku jedan gol da umuljate 45 minuta trce na livadi ja ne znam evo

6. ma neka smo mi živi i zdravi braćo, pare su nebitne, dodju-prodju, naše prijateljstvo je večno <3

7. Treba bataliti ovo ozb

8. Meni je muka stvarno, vise i lupetam sta igram, malo mucenje malo ravnodusnost, al opet,jebiga moram svaki dan da odigram nesto ili nisam ziv jebem ti zivot govnjivi ovakav

9. hahah ali bukvalno jbt, mislim da jedno 9 meseci nije prošao dan a da nisam odigrao nešto

10. Prebacim ovo sto mi je ostalo na bankovni racun i kupim nesto sa alija da ne vratim sutra pare xd

11. Haha pa majku im jebem u 55. minutu 2:0 ja odigram 1+1 picke jedne oni 0:0 poluvreme

12. trebao si da igraš nula golova prvo poluvreme

13. Morao sam ici do kladze da bacim sve iz ind-cle ima prenos pa da se prati malo

14. Malo mi je onaj jedan od danas xd

15. Ali bogdan sto se zaigrao lele lele batke

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.