Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Oko 30-40 iljada
U pravu je arming, sve je laž jebena. Samo
Mancaris prokleti a uhvatio tri fudbala gospodski i vonamejkera plus. Jebo me košarka, koji je kurac i ubacujem u tiket.
kakve su ti ovo lazne pare deki sta mozes da kupis sa ovim hugolade i hugobone
https://i.imgur.com/1XUr5wRl.jpg
Jesam vam pričao kako sam prvi put u životu odigrao kino u mocartu za Vaskrs?
kakve su ti ovo lazne pare deki sta mozes da kupis sa ovim hugolade i hugobone
+1
Deki jesu sve ove pare bezvredne jer na svakoj je nula brt
e ako si stvarno zabo ovo ubicu se
Hahaha jebote kolko dobar fotosop!
Fotošop fotošop je izijem nemoj se ubiti druže pls
Opet petak pakleni, pa majku mu jebem opet bez dinara, a na posa ka kucko dođoh, nemam ni za lovačku paštetu, no popih šerpu kafe i doručkovah kutiju Lovćena da se zasitim...
Pogledaj veli imaš danas dvije i po iljade utakmica dako ubodeš dobitni...
Dobro je Darko Pajović reka, bolje probat 100 tiketa sa 50 centi no jedan sa 50 eura, duže će ti trajat...
Zove me sad kamataš i veli oli vraćat ono, bliži se datum, rekoh nemam no ću produžit to na još mjesec dana... Samo ti veli pazi taj bubreg do prvoga, doću da ti ga iščupam...
Dobro jutro dugovi i pomagaj Isuse...
Osijek gg3+
Vukajlija?
Napraviću vam sutra tiket. Za fudbal. Old skul sistem 3 u bankers i 2/5 u sistem. Na 500 din dobitak od 30k do 350k.
majku mu srećnu jebem usralo ga u 94.minutu
2012 sam jebao ciganku u Paraćinu ističe mi 7 godina sreće uskoro
Jel mora bas da se jebe ciganka ili se i pusenje racuna?
Jebo sam je i u dupe i pušila i svršio u uši što je sigurno sigrurno je brate
Isplatilo se višestruko
ja odigrao danas ovo arminovo nije doslo sve mi popucale slepoocnice lila mi krv
http://i.imgur.com/ozqervD.jpg
svaki put kad ispratite arminov predlog, jedan čovek-balegar počne da krvari
Ako za nas važi da jebanje ciganke donosi 7 godina sreće, šta onda donosi sreću ciganima? Sestra?
Ja jeb'o ciganku, donela mi 7 godina studiranja xd