Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
165 poena ce biti jebate
odigrao sam sa zadnjim parama bukvalno:
vol+, šruder+, hauard-, moris skokovi+, atlanta 1
http://www.maxbet.rs/ibet/mobile/ticket/result.html?location=40527&ticketCode=40527-NSWJGY-12&pin=8275
Контам да би саждила нека комета у земљу да сам повезао двије вечери за редом. Неће коцка поштена чоека.
A sto albu brt povredjen gagi milosavljevic
Bez njega su ono totalno drugi tim
DEMAR DECHOSEN KING OF THE NORTH
Isto somi samo bez ovih skokova i nisu poslednje pare jbg. A kako poslednje jebo te caca ludi jesi prodao jagode ili sta
Ladno nema prenos popuse mi kurac bas smradovi smrdljivi subota jebena uvece sta da radimo mi ozenjeni koji kurac jel sad treba da idem da se napijem negde mozda jel to treba
Poslednje pare nedeljnog budzđeta za kladionicu, od ponedeljka jovo nanovo.
Za sutra sam već odigrao naravno xd
Znaci somija si ispratio...
Obojicu sam ispratio, ako dobije vasington ili sroder ode ispod mogu da se jebem u dupe
I na trecem ga napisem i onda vidim pa sam ga stornirao i ubacio m gasola minus i lenarda plus umesto njega
А зато што сам дебил јебени. Убијеђен сам да ће добити слијепци, али не нешто пуно разлике и ставим најмањи хендикеп, умјесто да сам ставио највећи против њих јер Гаги не игра. Секунд непажње. Штета, био је то фин тикет за 13к.
Jeste bio dobar, nema sta. Samo ne dovoljno dobar jbg
Ubi ih atlanta bice bo popusicemo kurac bas onako momacki
Vol i šruder jebački
Samo da isteraju pre bo-a
Bil i vol da ih vrate u zivot sad ajde
Ma tiket sa bilom mogu da bacim ne moze bunar da pogodi zbog njega i jeste ova razlika
Ne mogu da verujem da nema blam da sutira i dalje jbt ja da sutiram 3/11 ja bi samo dodavao loptu i cekao zicer krsta mi
Atlanta 1 i+
Sroder asist +
Milsap +
I samo bil jebe jebeni 3-10 DJUBRE