Prijava

165 poena ce biti jebate

odigrao sam sa zadnjim parama bukvalno:

vol+, šruder+, hauard-, moris skokovi+, atlanta 1

http://www.maxbet.rs/ibet/mobile/ticket/result.html?location=40527&ticketCode=40527-NSWJGY-12&pin=8275

Контам да би саждила нека комета у земљу да сам повезао двије вечери за редом. Неће коцка поштена чоека.

A sto albu brt povredjen gagi milosavljevic

Bez njega su ono totalno drugi tim

DEMAR DECHOSEN KING OF THE NORTH

Isto somi samo bez ovih skokova i nisu poslednje pare jbg. A kako poslednje jebo te caca ludi jesi prodao jagode ili sta

Ladno nema prenos popuse mi kurac bas smradovi smrdljivi subota jebena uvece sta da radimo mi ozenjeni koji kurac jel sad treba da idem da se napijem negde mozda jel to treba

Poslednje pare nedeljnog budzđeta za kladionicu, od ponedeljka jovo nanovo.

Za sutra sam već odigrao naravno xd

Znaci somija si ispratio...

Obojicu sam ispratio, ako dobije vasington ili sroder ode ispod mogu da se jebem u dupe

I na trecem ga napisem i onda vidim pa sam ga stornirao i ubacio m gasola minus i lenarda plus umesto njega

А зато што сам дебил јебени. Убијеђен сам да ће добити слијепци, али не нешто пуно разлике и ставим најмањи хендикеп, умјесто да сам ставио највећи против њих јер Гаги не игра. Секунд непажње. Штета, био је то фин тикет за 13к.

Jeste bio dobar, nema sta. Samo ne dovoljno dobar jbg

Ubi ih atlanta bice bo popusicemo kurac bas onako momacki

Vol i šruder jebački

Samo da isteraju pre bo-a

Bil i vol da ih vrate u zivot sad ajde

Ma tiket sa bilom mogu da bacim ne moze bunar da pogodi zbog njega i jeste ova razlika

Ne mogu da verujem da nema blam da sutira i dalje jbt ja da sutiram 3/11 ja bi samo dodavao loptu i cekao zicer krsta mi

Atlanta 1 i+
Sroder asist +
Milsap +
I samo bil jebe jebeni 3-10 DJUBRE