Кладионица

1. Kolko je odvratan ovaj derozan, ne zna da doda loptu jebeno nego samo onako crnački gleda ka košu čim je primi.

2. Pa kad je doktor kad uhvati ritam, ne mozes da ga cuvas iz svih pozicija daje
    Ne volim privatnike a on je bas to al mi je gotivan xd

3. Dzaba mu se slihtas probija te hahaha

4. Ibaka otvara drugo kosem, ide on rekoh ti...

Ako dosta bude odmarao derozan ili bude neki nenadani bo moze da te usere. Ili da lauri i ibaka krenu da sipaju

5. Salio sam se xdd

6. Ma ne ozb neka dobiju bas sam se zagrejao da pratim toronto bar do finala al vidim kurac su ipak xd al eto mozda se probude

7. Sme jos 2 poena ma lagano

Al koji minus surovi kako sam ga namirisao i popusim jbt

8. Mozda ostane na ovih 27 hahaha da ga ja imam plus npr ne bi me cudilo

9. Arm pa trebao si da igraš plus derozana brt

10. Mene jebe janis, a i imam keca jebenog, tvrd kurac u najavi

11. Ja gotivim Toronto ali ovo za njih nije neki uspeh, da se krljaju na noz sa jednim Milvokijem ej. Prosle god su dosli finala konferencije valjda, ili pretprosle, ugl Klivlend ih uvek pocisti, kao sto ce i sad ako prodju kojim cudom. A gotivna su ekipa, i Derozan gaji taj neki ludacki copycat still, nesto u fazonu MJ i Kobija ali bez trojki, jednostavno to ne ume i ne forsira. Doveli su i Ibaku al dzabe izgleda..

12. Evo ih vodjstvo lagano..
    Derozan drka na kobija i kopira ga i sve, ima po meni najbolji jumper u ligi i to cepa sto kazes ne glupira se sa trojkama iako je to sad nornalno i za centre, ibaka znaci u odbrani dosta, a jbg nije ni milvoki djubre samo ante da je dobar pa je problem mlatili su klivlend cini mi se i uvek egal i sa njima

13. Shomy23
    Dva tiketa sa 7 tekmi, padam oba na po jednu, dokle će ova agonija jebena da traje

:(

14. Egal al izduvaju. Malo im fali, mislo sam da je Ibaka to "malo". Da znam da vlazi na Kobija, gledao sam klipove gde prica da ga je skidao kako hoda, pric, sutira sere ma sve.. Imaju dobru timsku hemiju, al ima je i Milvoki, plus dobrog trenera, Kid je brzo izgradio autoritet. Da se nije povredio Jabari mislim da bi ih jos i pocistili..

15. Ser Zibaka 0-5 trojke pa konju smiri se

16. Stopala nine senicar

Janis
    Milvoki

17. Sad kad ostane derozan al ibaka pojebe ahahah

18. Ostane kurac faulirao ga debil

Aj za somiku navijamo sad sad ce janis da poludi

19. Sta radi ovaj Midlton majku mu jebem ludu

20. Debilčina glupa majku mu jebem, a nemoš biti grk a crnac

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.