Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Evo ga bil se pali arming ima nade ima! Xd
Ajde Morise izbori se za jos jedan skok
Tajm aut, saće ga da ga zameni i to je to
VADI GOVNO NAPOLJE HA HA
A imao je mrtvi skok i ode mu lopta u aut ahahah i nisu mu ga računali govnari
Jebem li te usta armine da te jebem usta
Evo ga dilejni hahaha
Da je ovo klasicna nesreca kladionicarska sa ove teme ne bi se ni vracao sroder i ps dobio, ovo ti je kazna kladionicarskih bogova zato sto si krenuo da njunjas ko sisa na dobijen tiket to sam ti odmah napisao eto sad se sladi buhtlom!
Pa ne racuna se ako ode u aut brt. Sucut brt al moram ti reci da te jebali skokovi da te jebali
I eno ga izašao
Laku noć
Hocete biti tu za ovu u 2?
Somi sastavi nesto za sutra da ti odigram ajmo glavu gore staro momce
Ja sam tu brate da ispratim kako pogadjam kvotu 500
Može brate odigraj mi za sutra da armin umire uskoro, prokleo sam ga usta ga jebem, ne znam kvota kolika je
Veće govno baksuzno od radmila
Dilejni za 3min 8p i skok, 2/2 za 2 i 1/1 za 3
Dabogda ti mraz pojeo jagode majkune
Haha majku ne jer sam ja covek ne diram porodicu
Niko nije gori od radmila, primecujes da nije tu sada kada prolazim tiket a pre 10 dana atlanta okrene -26 protiv klivlenda ne?
Dabogda ti mraz ne pojeo majku hahahhaaha