Кладионица

1. Imam jos jedan odlican tiket

2. Juče žižić, danas roteram na jednom, vest hem na drugom, večeras moris mrtvak, previše je ovo da bi bilo slučajno, nisu ovo čista posla jebena, a da se ne prisećam i prethodnih dana

3. Odoh da se isplačem pa da spavam laku noć svima sem arminu, za njga se nadam ni da se neće buditi usta ga jebem

4. Sanjaj nocas kako ubadam kvotu 500 i gostim se dok ti jedes buhtlu, sanjaj i spremi se jer to ce sutra biti realnost

5. Radmilo se na mene naljutio tako xd

E a ti prodjes po nesto brate, ja isto, nikolas prodje, cica draza ona govanca prolazi, tilmo.prodje one debilizme, cak i mitke juce prosao ali arming i radmilo nikako hahaha

6. Hahahah nemojte se zakrviti zbog jebenog crnca

7. Ajmo san antonio sada jos para valja uzeti

8. Rendolf 0 skokova 0 poena nista od kvote 500 xd

9. Bucka izbegavam da tipujem, podseca me na jednog lika sa basketa koji se isto tako trti pod kosem

10. Svaki put me je izjebao ali svaki jebeni put kontra ide

11. Ajmo vinse bratino bratinska

12. Jbt sas bas raspad kad lenard nije na terenu

13. Prosle dve 8 i 10 skokova sad nijedan crni rendolfe o poenima da ne pricam

14. 3 skoka ima i 2p, kolko treba? Karter jos kos da ulegne

15. Vins ulegao ajmo sad kavai luduj maleni igraj se poljevaj

16. Kad natrpa 3, msm da 8 i 15 poena, al evo ga toni parker na 11 a bio na 2 poena kad sam malopre gledao hah to je to jbg al aj ispraticu sa tobom
    Sta pored sas i kartera?

17. Lenard. Vrhunska prva 1/4 dao 9 i sad u drugoj 0-4 ili 0-5 nisam siguran i i dalje je 9 jbg. Ako proradi okrece sas to i to je to ali mogao je imati bar 15-16 sada jbg

18. Evo i zicer masi burazer ne znam sta mu je

19. 3 bacanja pa trojka hah evo ga

20. Vezao 6 brat a izmedju se udenuo rendolf xd

Aj kavaji jos jednu za kraj poluvremena bas bih bio srecan xdd

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.