Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ipak bertrans opalio. Nema veze kul je 15 za poluvreme a i gube sto je dobro u nekoj kurcevoj logici da lenard mora da igra haha
Koji minus jebate
Tu sam bratjo
Moram da se pohvalim da sam hteo singlirat milvokia al sam zaboravio xd
Ps onaj tiket od 200 pao sam celzi 1x&0-3
E jebote pa sta me slusas, danas jebem nba ne fudbal xd
Na jedan razlike za memfis gasol lepi lenarda...da je tu okrenuo sas i kavai otisao na 21p bio bih ubedjen da prolazim ovako tesko da kavai da 11 u zadnjoj, mozda na neki produzetak...
Usao ti rendolf na skokove armingze
Izadje lenard burazer ajde jos sas
14 poena je vezao brat u poslednja 3 minuta alooo
*18
Edit: nisam izvalio uopste da si napisao 3min ali da, prekinuo ih je
I sad ce zabosti sut za pobedu xd
Lepo bi bilo
Uzeo si ki2?
Ma da, uvek uzmem. Jebes 0,05 fazon kad znavi za ovakve situacije. Promasi je bratina, neka, sad ce ih iseci u produzetku i taman da udje i rendolf
Jebeni konli ne odustaje
Peti mils umri u samoci
KAKVA IGRACINA SVE TI JEBEM
Gledate li ovo jebem ti i sumrak i nedelju
Sa njim u igri +20 sas a evo izjednaceni haha
Au jebem ti utera ga gasol
A vidim jbg u poslednjoj sekundi :(
Ono govno malo na 102:100 za sas minut i 20 sekundi do kraja uspe da se zabije i popije bananu kakav imbecil jebeni. Odakle mu uopste ideja da on pokusa da resi to kad je sutirao bednih 2/7...i onda kavai ludacina uzme i izroka opet i dve trojke za redom za izjednacenje i gasol jbg