Кладионица

1. ja cu jos danas nesto da probam pa cu videti nmg vise stvarno a nemam ni kinte vise mrcvarim drkam kurac necu ko aleksandru da mi iskljuce internet evo nema ga danima

2. :D

Pa telenor se plaća tek krajem meseca, još mi nisu ugasili ovaj mobilni net :D

3. Jel ima neko link da pratim poene igraca Barsa-Unikaha, ne snalazim se na onom mrtvom sajtu njihovom

4. Ali platio sam juče, nego mi isključili SK HD kanal i onu opciju vraćanja unazad jebem li im poreklo kako tako odjednom a plaćao sam i to i sad samo op nema

Ja se dva dana hladim, ni juče ni danas nisam pisao ništa, lagano baš, još ću da ispratim samo ovu završnicu EL i PO NBA kad prenose na tv-u i gotovo, osedeo sam od ovih govana, ne vredi ovo živaca

5. Sad sam vid'o, stigao odgovor.

6. Jebem ti zivot ima li sta tuznije nego kad dedice ostavljaju radnicama 50din za kafu od 150din dobitka ili sto sam video daje deda neku bombonu raspalu sugavu a ona uzima onako jbg sta ce i fazon baca sa strane tamo iza pulta bilo gde uf sad sam se setio urezano mi jebeno kako joj pruza tu bombonu onako bedno neki dedica beda jebena aaaaaa

7. Na nogama walkmax patike?

8. Ima tuynije, dekara dodje da igra uzivo prica sifra 8056 vise od 2.5 gola, kvota 1.85...

....uplata 60rsd.

9. Ma koje crne walkmax pricam o onim dedicama bednim bas nemaju leba da jedu al se gadja sa 20din uz sarmiranje radnica

10. ups pogrešan forum

11. najtuznije je kada keva i cale nemaju da ti daju za klajdzu.
    lion monako gg prvo ili gg drugo.obe varijante na tiketu.

12. Cle pocinje od 19h

13. Malo poena ajde udrite se sise

14. Arm ko ne igra za Barsu osim Neimara

15. Ponašaš se ko da batine nisu ništa

16. Mada za ćoveka kome seku prste i nije nešto

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.