U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Haha a ne znam brate slabo sma pratio u posl vreme a na rezultatima evo nista ne pise a obicno stave ko he povredjen
Lav 7 skokova u prvoj haha vec sam pao narodni eh zivote
ja igrao thompson vishe
oce da izgubi klivlend
Sta se napujdao irving majku mu jebem, igrao sam LBJ vise Irvinga manje Tiga vise, malo poena a ovaj prdonja mali dao 10 vec u picku materinu
Sta si se stiso dzordz sisice
Dionisijo, 22min kasnije irving i dalje ima 10 a lebron krca. Kolko je lud lik kao zvono, trenutno lebron, durent i lenard siju nema niko da im prismrdi
Jeste al presedeo irving vise od pola druge cetvrtine, treca me plasi opasno
Al sta vredi kad jebeni tig vise voli da asistira nego leba da jede slepcina
A dzordz jebeni sta radi pa uzmi svaku loptu majmune nisu valjda zakljucili da je on problem pa ga ne jebh 2 posto
http://i.imgur.com/I1C66dc.jpg
Na real i monako trpa ceo svet pa i ja, sve se nesto plasim
Arming ne sekiraj se gubice na poluvremenu pa dzordz mora da privatizuje indijanu, ulazi on samo nek oni gube ovako 3-4 razlike
3 faula majmun
I ja sam natrpao to, al nisam duplu, solidan tiket bosko simic
Dobitan brt, isplatili me odmah cim sam odigrao
Nba:
Vestbruk +
Harden +
Oladipo -
VH2 (-4,5)
Uh, dzordz 2/10 ode ovo u bo
Irving vrljavi 0 asistencija a igram ga minus, zato Džef Tig ima 8, a igrao ga plus
EDIT: 9 HAHAHAHA
Gledaj ovo jebemti sunce u picku jesam rekao treca cetvrtina krvava sam igra govno jedno
Tig je samo prvu usrao bas, druge dve je ulegao u plus
Ajmo klivlende gazi govna
Čist penal
Igrace dzordz kontam i celu cetvrtu sad ili nikad jebiga nema sta da se izgubi bar za cast neku bori se i uteraj 20 poena xd