Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
vodi barsa lol
Armin
HAHAHAHAHAHAHAGAHA
Aaaaaaaa jebiiiii
Aahahahah nisam ni video ja prebacio na basket okl - hju pre minut, lol
HAHAHHAHHAHAAH
Ima boga bre, jebi majmuna
Ima u merdijanh da trazim slobodnu igru da cu umreti u naredna 24h i da se obesim jedini nacin da pobedim ovu prevaru
AAHAHAHHAHAH RADJARD OPET MORA EKSEL TABELU DA OTVARA
Naišli bi šomi i ja da te skinemo s drveta aaahahahahahh
Haahha
Draže mi je kad Armin padne nego kad ja prodjem tiket krsta mi
odigrao sam barsu i 3+.4.20 kvota.jedino to i nabodem.ovi neki urugvajci neke prelaze odradjivali.2-1 7+
Naišli bi šomi i ja da te skinemo s drveta aaahahahahahh
hahahah
Posle onog pada na morisa sinoć razmislio bih. Mada pao bi tiket, tako da bih ga skinuo vrv
Kornjaca tripl dabl u prvom poluvremenu jebeno
Kad god ti je teško, Armin, seti se da nemaš razloga za očajanje. :-)
Митке
Седмица новосадска, нешто сјебан идем до Макијато Лимана да се нађем са другарицом, ошинуо испит тај дан, чекао бус пола сата да се довуче и размишљам како су се све космичке силе удружиле да ме квалитетно карају тај дан. Стаје бус код Паба на станици и улазе мимак и дјевојка, прелијепог лица, а на њему осмјех какав до сада нисам видио. Све вријеме, не скида га. Помислим у себи, е моја будало, жив си, здрав, ништа тине фали, а ти се једеш жив због буса и испита, док дјевојка са озбиљнијим проблемима са осмјехом иде кроз живот.
Nisi pomenuo da nema ruke.
Hahaha ma navikao sam ja brate sta sad
Mocart do 12 radi imam jos 50din odo da jurim milione xd na boston cikago u 12 xd