Кладионица

1. Aahahahah nisam ni video ja prebacio na basket okl - hju pre minut, lol

2. Ima boga bre, jebi majmuna

3. Ima u merdijanh da trazim slobodnu igru da cu umreti u naredna 24h i da se obesim jedini nacin da pobedim ovu prevaru

4. AAHAHAHHAHAH RADJARD OPET MORA EKSEL TABELU DA OTVARA

5. Naišli bi šomi i ja da te skinemo s drveta aaahahahahahh

6. Draže mi je kad Armin padne nego kad ja prodjem tiket krsta mi

7. odigrao sam barsu i 3+.4.20 kvota.jedino to i nabodem.ovi neki urugvajci neke prelaze odradjivali.2-1 7+

8. александаркг

Naišli bi šomi i ja da te skinemo s drveta aaahahahahahh

hahahah

9. Posle onog pada na morisa sinoć razmislio bih. Mada pao bi tiket, tako da bih ga skinuo vrv

10. Kornjaca tripl dabl u prvom poluvremenu jebeno

11. Kad god ti je teško, Armin, seti se da nemaš razloga za očajanje. :-)

Митке
    Седмица новосадска, нешто сјебан идем до Макијато Лимана да се нађем са другарицом, ошинуо испит тај дан, чекао бус пола сата да се довуче и размишљам како су се све космичке силе удружиле да ме квалитетно карају тај дан. Стаје бус код Паба на станици и улазе мимак и дјевојка, прелијепог лица, а на њему осмјех какав до сада нисам видио. Све вријеме, не скида га. Помислим у себи, е моја будало, жив си, здрав, ништа тине фали, а ти се једеш жив због буса и испита, док дјевојка са озбиљнијим проблемима са осмјехом иде кроз живот.

12. Nisi pomenuo da nema ruke.

13. Hahaha ma navikao sam ja brate sta sad

14. Mocart do 12 radi imam jos 50din odo da jurim milione xd na boston cikago u 12 xd

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.