Pa da, kad arminu treba da popuši kurac na nečemu kasnije real daje gol barsi u 86. minutu, kad ja čekam real protiv atletika za pare oni ga prime u 89.
Svejedno ćeš pasti na to što čekaš, šta se nadaš koji kurac, nego kaži tamo radjardu koliko si dao da vodi dalju evidenciju gubitnih tiketa.
Ne može da odradi grafik jer se ne može videti tolika linija pada na ekranu a da ga ne smanji na jedno 20% toliko da se ne bi videlo o čemu se radi, razumeš kao ta linija pada počne gore i onda skroluješ skroluješ skroluješ skroluješ skroluješ skroluješ dok stigneš do dna, tj. dok stigneš do arminga xd
Armin nije dobio 9 meseci pa živ
*19
Ja sam počeo da sabiram armingove uloge i ispostaviću mu bilans na kraju meseca
NE REAL MRTVI NE MAMU VAM JEBEM 1X NE MOZETE DA POKRIJETE
Mašiš zicera 2 stiže kazna
Samo da nesto testiram.
Test.
PA JEBOTE JE L REALNO VISE
barsa prva LOL
Ima real utakmicu manje, boli ih kurac.
Hvala ti Džef Tigu sto sam se nervirao malopre s tobom, ove šokove ne bih mogao da preživim.
Jedino što sam se zadesio u 45. minutu Lion- Monako i video kako Mbape majstor jebe, to je zlo.
AJDEE BREEEEE OPAA
2:2 real lol
DVA DVA AJDE SAD JEBITE IH SKROZ
Pa da, kad arminu treba da popuši kurac na nečemu kasnije real daje gol barsi u 86. minutu, kad ja čekam real protiv atletika za pare oni ga prime u 89.
Svejedno ćeš pasti na to što čekaš, šta se nadaš koji kurac, nego kaži tamo radjardu koliko si dao da vodi dalju evidenciju gubitnih tiketa.
radj jel znas i grafik da odradis ?
http://a1.espncdn.com/combiner/i?img=/i/headshots/nba/players/full/3113587.png
Ne može da odradi grafik jer se ne može videti tolika linija pada na ekranu a da ga ne smanji na jedno 20% toliko da se ne bi videlo o čemu se radi, razumeš kao ta linija pada počne gore i onda skroluješ skroluješ skroluješ skroluješ skroluješ skroluješ dok stigneš do dna, tj. dok stigneš do arminga xd
A jebeni adams prve 3 utakmice imao 4-5-5 poena ja msm ja ga minus on 5od5 sutira 10 poena hahahha dokle ce me majkun jebati jebeno
Hahahahh eto aleksandre majmune eto ti moja sreca
Hahahahaha