Кладионица

1. Sve sam popadao sem singla na Palas DP11 ako i to riknem a hoću jbg ostaje mi 330 din na kartici za neku zmijugu

2. Kristal Palas tim1 2-3
    Bajern tim2 2-3
    Barselona tim2 2-3
    Atletiko tim2 2-3
    Torino tim1 2-3
    Benfika tim1 2-3

4+5+6/6

3. Od 2 do 3 kurca ti nabijem u prkno

4. ima mesta bar za 4 xd

porto daje 2-3
    barselona daje 2-3
    legia gdanjsk ukupno 2-3
    torino daje 2-3

bez sistema, uglavu.

5. Jel znate zasto je Bajern izgubio poslednju cetvrtinu 22:9 a time i utakmicu za 2 poena? Zato sto sam ga cekao za pare majku mu jebem dokle vise

6. Sa svih strana slusam da ljudi bataljuju kladionicu ja ne znam sta je ovo

7. Na ovom prvom 3/6, na ovom drugom me samo torino smrdljivi izjebao, i to su imali stopostotnu šansu u nadoknadi za drugi gol, ubili su ih u poslednjih dvadesetak minuta i neće nikako u gol, verovatno bi došlo da ga nisam okačio na temu xd

8. ALA UBI CRNAC KLIČKA AOOO NOKAUT ĆE BITI

9. Ju ju ju posle X fodina dobar boks

10. Crnac je u sedmoj na podu

11. Stvarno vala, red je bio da bude malo aktivnijeg boksa, ono fjuri - kličko je bilo uspavljivanje. Zbog takvih mečeva ni sad ne volim klička, ali je majstor i u 41.-42. godini, posle onakve pete runde da ga onako ubije u šestoj, ju ju

12. Zajeban crnac u pičku materinu

13. Usra ga, nije znao odakle seva

14. ovaj crnjo moje godište jebeno, čovek 200 kila suvih mišića ima, bije klička, a vidi mene jebenog jadnika, stavljam sitne jagode na dnu gajbice, a one bolje gore

15. AAAAA ŠTO MI JE DRAGOO
    SLAVIO SAM KO DA JE NAP

16. GLEDAJ ONOG PLAĆENIKA FAŠISTE U POZADINI
    U MAMICU MU NJEGOVU

17. Konacno je agresivno>defanzivno

18. Da li je Tot kec danas dalije????

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.