Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Sve sam popadao sem singla na Palas DP11 ako i to riknem a hoću jbg ostaje mi 330 din na kartici za neku zmijugu
Kristal Palas tim1 2-3
Bajern tim2 2-3
Barselona tim2 2-3
Atletiko tim2 2-3
Torino tim1 2-3
Benfika tim1 2-3
4+5+6/6
Od 2 do 3 kurca ti nabijem u prkno
ima mesta bar za 4 xd
porto daje 2-3
barselona daje 2-3
legia gdanjsk ukupno 2-3
torino daje 2-3
bez sistema, uglavu.
Jel znate zasto je Bajern izgubio poslednju cetvrtinu 22:9 a time i utakmicu za 2 poena? Zato sto sam ga cekao za pare majku mu jebem dokle vise
Sa svih strana slusam da ljudi bataljuju kladionicu ja ne znam sta je ovo
Na ovom prvom 3/6, na ovom drugom me samo torino smrdljivi izjebao, i to su imali stopostotnu šansu u nadoknadi za drugi gol, ubili su ih u poslednjih dvadesetak minuta i neće nikako u gol, verovatno bi došlo da ga nisam okačio na temu xd
ALA UBI CRNAC KLIČKA AOOO NOKAUT ĆE BITI
Ju ju ju posle X fodina dobar boks
Crnac je u sedmoj na podu
Stvarno vala, red je bio da bude malo aktivnijeg boksa, ono fjuri - kličko je bilo uspavljivanje. Zbog takvih mečeva ni sad ne volim klička, ali je majstor i u 41.-42. godini, posle onakve pete runde da ga onako ubije u šestoj, ju ju
Zajeban crnac u pičku materinu
Auuuuuuuuu
Usra ga, nije znao odakle seva
ovaj crnjo moje godište jebeno, čovek 200 kila suvih mišića ima, bije klička, a vidi mene jebenog jadnika, stavljam sitne jagode na dnu gajbice, a one bolje gore
AAAAA ŠTO MI JE DRAGOO
SLAVIO SAM KO DA JE NAP
GLEDAJ ONOG PLAĆENIKA FAŠISTE U POZADINI
U MAMICU MU NJEGOVU
Konacno je agresivno>defanzivno
Zasto ne probati snazno jebati Soccera.
http://image.prntscr.com/image/f6204a08cbe24241b886a3435adabc0d.jpg
Da li je Tot kec danas dalije????