Кладионица

1. Isto ko simonovoc onomad plus jos neke gluposti

Sreca pa ce kraj sezone jos malo ovo je neizdrzivo

2. a nikad nije kraj sezone brt, taman tamo početkom juna kad se završi sve, kreću skandinavci, pa kvalifikacije za lš i le i dok trepneš eto nama avgusta

3. Ne igram skandinavce i kvalifikacije te sa budjavcima bosonogim. Sreca nema basketa ovo leto ne znam jel ima neko svetsko/evropsko u fudbalu?

4. Bosko Simic
    A sta je ovo vise jebem ti sve u picku

pre 10 sati

5. Ovog leta ti je EP u košarci.

6. Pa sjajno.

U sokeru mnogo visoke granice jbt, u odnosu na mocart po poen vise a u odnosu na pin bet i po dva poena vise. Ja zategao vec sad pliseve na trojicu koji su u pinu za dva nizi da vidim dal radi teorija

7. Vala ti sve jebem da ti jebem u picku jebenu smrdljivu materinu, jeli moguce da je kladjenje postalo ovako jebeno realno? Kad god jebeno necu da odigram mora da dodje, mrs u jebeni kurac.

8. Ove godine sam profitirao vise nego sto sam mogao da zamislim a opet pizdim jer sam mogao bar duplo vise, koji jebeni retard moras da budes da ne jebes kladze

9. Bice bolje jednog dana bice...

10. буразер јуче:
    http://i.imgur.com/BAOccpb.jpg

четврти пут у неких 20-ак дана кратак за по два гола за вишемилионске добитке.
    а утеха овде 100к, лол.

од сутра се бацам озбиљно у овај систем, и ништа сем тога, за почетак 300-500 по тикету, кад већ евролиге нема више.

11. е да, псето, ко ти је избаксузирао онај тикет сад?

не окачиш тикет овде - све прође, једна се чека
    окачиш тикет с том једном - паднеш
    лол

а мене нема, тек сад сам вид'о тикет (честитке, половичне)... не знам брт, ја мислим да арминг тебе јебе, онако потајно навија да паднеш и мисли у себи: "а како увек друге да укења, што не могу ја овако, пу пу немој да дођеш"

12. е да арминг хвала на оном тикету што си окачио ономад са леброном и 1и+ на кливленд и каваијем!

13. Je l zajebas ili sta hah, lenard nije presao tad zbog bo-a al im je ocekivano jebo majku sledecu

14. а јебига видим да си кукао што си додао неког а остали лагано, реко' да ти натрљам на нос што си пао а други узели паре на твоје типове xd

15. Hahah ajao majkune pa nista mi milije nije nego kad drugi uzmu pare na moje umece
    Steta sto se ne desava cesto xd

16. Da, verujem da bi baš voleo da ja uzmem pare na tvoje tipove, a ti ne xd

17. a jeste ozb, bar neku korist da imam ovome svetu xd
    ako ne da mi je drago, onda sigurno da me grize savest jer drugi padaju zbog mene(iako nije bas tako znamo svi), nesto sto tebi ocigledno ne predstavlja problem...

18. Prokljuca mi krv u zilama kad vidim ove kilogramove sisteme dobitne.