Кладионица

1. Isto, pa se nalozim odigram ovako i ubodem jednu samo

2. A brt ne prolaze ni kad ne kacim ovde
    Edit: upravo sam jebo ciganku i idem pravo u kladionicu, ako ne budem prosao onda jebes ga i srecu i sve

3. zebalos majmuncina mrtva mala

4. MA I U DRUGOM ODMA GEM SPICKAJ HAHAH MAMU TI JEBEM I SMRDLJIVI OVAJ SPORT KOJI GA KURAC IGRAM

5. Klivlend ki2
    Hjuston vh2
    Lenard as +
    Irving as +

6. Ovo vam je posle ciganke pa eto ako volite ja se bas onako uzdam u ovaj tiket

7. Kapiram lenard + poeni nema parkera

8. Hteo sam i to i lebrona plus i derozana minus ali eto nek ostane ovako

9. Lenard ce svaku da im trpa 35-40 ona prva se nece ponoviti nikad

10. Isto mislim i ja

11. MRTVI MRTVI ZEBALOS I VRATI SE MAJMUNCINA CUDESNO I IMA 40:0 BREJK DA UZME I POPUSI I SAD GA IZDUVA U TAJ BREJKU PA ZASTOOOOOO

12. Samo majmuncina kvotu 15 mi pojeba msm boli me kurac dnevni za pracenje tiket al ovako da me jebu pa sto ste okrutni majku vam jebem

13. Vec 4 5 dana za redim me jebe po jedan gol za 40, 50, 60 hiljada dinara. Mnogo sistema 3 od 8 gde po 6,7 utakmica ide iz iksa na poluvremu, ali ne dodje 1 i 2-5 na kraju iako igram pretezno na favorite.

Danas nije taj dan jer je danas jebanje. Za sad vec ima 63 000 dobitak, ali se jedna valjda igra sutra. Ako bude kvota 1 bice oko 80 hiljada ukupno, ako i ona dodje x-1i 2-5 bice dodatnih 150 hiljada na ovaj vec zagarantovani dobitak.

http://image.prntscr.com/image/5d804bdca4b44339a143472d2934371d.jpg

Ovo igram po pola sa drugarom koji snazno veruje u mene.

14. Ma jebi bre mali samo jebi

15. Cim ne kacis ovde odma dodje haha

16. Kakav si ti doktor, svaka čast. Pazi samo da ne navučeš neke kondilome od silnog jebanja, čujem da se Soker baš pušta u promet. Ne toliko sa ljudima sa ove teme, naravno.

17. Hm, mnogi tako kazu "kurva" a nit su jebali nit znaju nekoga ko je jebo xd

18. A jbg, odigram ja 5 6 ovakvih tiketa dnevno, ali ovde kad dodje jedan je sahrana kladionica. Pa i na ovo tiketu mrtvi Nazaret i Sporting B ne mogu da pobede u drugom poluvremenu. Sa te dve bi recimo bio enorman dobitak.

19. Ako se igra sutra ponesi 20 k u kld i na lajvu im se useri u život

20. predrazinjo, sto ne probas umesto 2-5 da rokas 0-3, mnogo cesce dolazi primetio sam

1:0 iz iksa prečest rezultat

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.