Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Klivlend 2
Lebron asistencije 8.5 -
Gasol skokovi 7.5 -
Vilijams 13.5 -
Razmisljam Somi malo da miksujem iz x-1 i i 0-2 ili iz znaka i GG, ili iz iksa i u autasjdera... al necu da menjam igru, jer kontam da kad bih promenio momentalno bi doslo jedno 5 6 7 iz x -1 i 2-5 ja mislim.
Nek ostane ovako za sad.
Lepi, zavisi kako krene utakmica, nekad nemas nacina da branis. Ako bude ikakve sanse naravno da cemo da probamo neku zajebanciju. Ipak je to dodatnih 150k.
A be kude cete svi na klivlend
Hocemo poigrati?
Ovako, toronto ovo mora da dobije, ici ce na sve ili nista i da ne igra laura morace da kidaju, ponizavani su i sad moraju bar zube da pokazu da podele par laktova ko ibaka proslu, ne mogu da dozvole ponizavanje gajbi, pa lebron sto je uzeo u sred igre kao pivo da pije pa vrti ispred ibake loptu ko da su na terenu iza skole, pa mu je posle ibaka jebao kevu, to se moze ocekivati i veceras, plus ce sudije biti naklonjene, msm da derozan jebe kevu veceras dace mu slobodna iako ce ga opet udvajati, ocekujem manje poena i blisku utakmicu, ja sam samo narodni bacio jer su stvarno dobro namestili granice, imam da toronto ne gubi prvo sa vise od 1 razlike i manje poena poluvreme, valancu plus jer se bori za razliku od kerola patersona i ostali debili dobice 20-25 min moze 11 sa ubaci, ibaka skokove plus morace da divlja, fraj 7,5 moze plus odlicno igra ovo je nista za njega, ostalo boga pitaj, posebno kod toronta, neko ce dobiti laurijeve minute ako ne bude igrao, vrvtno dzozef pa ko ga ima moze plus, mozda pauel na 8,5 al bolje ne dirati, u klivlendu sam lava plus na osecaj i jr smita minus
Vukajlija
Cekaj ne igra lauri? Pa on je jedini uz valancu isao 20+ kako toronto da dobije to koji kurac?
Pa izasao u 3. Proslu, ne zna se jos, mozda pod inekcijama bude igrao al nije to to
pa zato što su gubili 30 razlike, zato je izašao
usrao se pička, ništa drugo
Klivlend 2
SA 2
Lenard +
Harden - (?)
sad ću ti potvrditi
zovem...
Koliko je dao Dragic? HAHHAHA
ma ja ovo za arminovo hahaha
Pap hardenu je sad il nikad, ja nisam smeo da ga igram minus. Proslu sutirao 2-11 a veceras kod kuce......ne znam ne kazem ni da je plus ja sam ga izbegao samo
Prvo sam mislio da igram na klivlend, sas i pluseve na lebrona i lenarda pa sam promenijo
Sta si odigrao na kraju?
Ono sto sam napisao
još se ne zna za laurija
pap evo ti od mene dva igrača
r. anderson poeni 12.5+
gasol skokovi 7.5+
Anderson je na 14,5 ako se ne varam