Pseto molim vas pošaljite mi svoj nba tiket večerašnji na pvt
Poslao sam ti i bacio ga u kantu... :(
:D
dobar dan ovde neka vukajlijasica nova sto mi je izijem flips prodao nalog danas htela sam da pitam hoce li neko da se izjebemo z
ovde isus hristos
Prvo si napisao ovde mlada partizanka video sam svojim okom, zašto si izbrisala to
Cao dusan kakosi
hahahah
Duvaj ga ĐANLUKA ISPALJUKA
Pušite bre kurac! A mislim se u sebi, ma jedite bre govna xd
Milos-88 Pušite bre kurac! A mislim se u sebi, ma jedite bre govna xd
jesam to napisao, istina je duka je u pravu..
Kajes li se sada?
Svasta si ti ovde pisao, i ono za marjanovica i odsecanje glave
Nešto mi se čini da si isto tako ti napisao da će bobanu marjanoviću odseći glavu, ali nisam baš siguran, možda se i varam...
Jednom si napisao da je autor dukka iz sabca
A trebalo je da napiše "iz šapca"
Konobar, četiri seltika za momke ovde, meni dupli!
Pa citirao sam ga nisam nepismen
Nađite mi gde je to napisao i garantujem vam da boban marjanović neće biti jedini živi srbin sa odsečenom glavom
Pokažite mi gde je to izijem dve godine pričao da će neko bobanu odseći glavu i za dva meseca ću imati više košarkaša sa odsečenim glavama xd
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kurir · 20. Februar 2011.
Pseto molim vas pošaljite mi svoj nba tiket večerašnji na pvt
Poslao sam ti i bacio ga u kantu... :(
:D
dobar dan ovde neka vukajlijasica nova sto mi je izijem flips prodao nalog danas htela sam da pitam hoce li neko da se izjebemo z
ovde isus hristos
Prvo si napisao ovde mlada partizanka video sam svojim okom, zašto si izbrisala to
Cao dusan kakosi
hahahah
Duvaj ga ĐANLUKA ISPALJUKA
Milos-88
jesam to napisao, istina je duka je u pravu..
Kajes li se sada?
Svasta si ti ovde pisao, i ono za marjanovica i odsecanje glave
Nešto mi se čini da si isto tako ti napisao da će bobanu marjanoviću odseći glavu, ali nisam baš siguran, možda se i varam...
Jednom si napisao da je autor dukka iz sabca
A trebalo je da napiše "iz šapca"
Konobar, četiri seltika za momke ovde, meni dupli!
Pa citirao sam ga nisam nepismen
Nađite mi gde je to napisao i garantujem vam da boban marjanović neće biti jedini živi srbin sa odsečenom glavom
Pokažite mi gde je to izijem dve godine pričao da će neko bobanu odseći glavu i za dva meseca ću imati više košarkaša sa odsečenim glavama xd