Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ma ja skoro završio, ostalo mi još nešto malo, još nekih 200-250 soma da uzmem
Dinara? (ajde sad ti ono)
marke tato zajebi me s dinari
;D
Nema boga da si igrao ng na torino, ovo je klasicna gg utakmica, nece ti proci ovo druskane
Dzaba si se ponadao zvuku gola sa rezultata, jos jedan je gol za napoli ;)
Izbegao sam i napoli xd
Danas najgori dan na svetu za ovaj sistem haha necemo pogoditi ni po dve
Aj bre kutinjo odjebi majmune sta si se isprimao
ahah sisaj kurac xd
ajde ljajicu majku ti jebem, samo jedan
5:0 jebeno pa jedite govna majku vam jebem
što koji kurac i igram ove laži jebene
a i treba me jebati ovako što ne igram dvojku, nego drkam kurac sa golovima
Ostade ng na torinu cestitke milos i vama da krene jednom
.!.
Pusi liverpule kurac eto
Ajde bre Vest Heme koji ti je kurac daj gol jaoooo Aju debilčino prazan gol sa jednog metra ne možeš da pogodiš
Kad neće neće
https://www.youtube.com/watch?v=dWk5XvWL_3E
Haha obojica u stativu
A liverpul bedni srusio celu planetu 27 puta ove godine jer nije u stanju da utera loptu u mrezu nijednom a sad je nasao da drvi kurac sa 3 komada u drugom jebem li mu mamu da mu jebem mamu u usta sta sad da cekam 6/7 pih
Edit: u stvari sad je 4/5 liverpul pao leh prosao ako ne utera dva komada za 5min
Mene bat(k)e jebe.