Кладионица

1. Ja nemam bate ne znam kako

2. wanayama dao gol za totinhem sad mogu da uzmem konopac da se obesim

3. najbolje bi bilo tako brate sto vise da se trpi ovo

gledam sad za nba nemam predstavu koga sta

4. Ja igrao minuseve na durenta i lenarda i pluseve na milsa i grina eto ako bi neko da prepise

5. jebem ti pojavljuje li vam se neki crni krug u gornjem levom uglu na yt linkovima, evo npr. ovo sto je lecki ostavio na vrhu strane ?

6. ja nba nisam pipnuo od polovine prve runde

po meni veceras

durant +
    mils-
    lenard+
    grin-

7. Da brt sta je to

8. evo i ja vidim, to crno je vrv doslo zadnje doba

9. Haha izijem vrlo moguce xd poslednja dva puta sam od 4 pogodio 0 (slovima: nula)

10. snimaju nas, nesto smo rekli sto nismo trebali

11. To crno mi se pojavljuje od onih bitkoin linkova znao sam da je podvala neka masonska

12. Golden Stejt H1 5.5
    Kari 27.5 +
    Durant skokovi 8.5 +
    Oldridž 19.5 -
    Manu 7.5 -

13. Ajde kopenhagene jebo te bronbi

14. Mrs majku vam jebem dali gol u 13om minutu ja reko probise oni kurcina 80 minuta ne mogu da uteraju jos jedan

15. Kako osecam da cu isto da napisem za jedno sat ipo (Bilbao sam igrao tim1 2+)

16. VECERAS JEVEMO BRE AJDE

17. Lenard 27.5+
    Kari 27.5-
    Klej 18.5-
    Grin 11.5+
    San Antonio (+9.5) H2

18. Čekao bih još gol Sevilje za 17 soma da je Torino jebeni dao gol

19. Eto, vec je poluvreme, i dalje 1:0, znao sam jebemti svetove simulirane

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.