Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
изјеба ме млатони к'о овна, каже у сокеру максимално 500, реко' дај да пробам са 800, оно га прихвати без измене квоте, лагано, реко' у курац сад не могу да поновим исти тикет :)
10.24 Balkan bet trazite leve kladionice za jacu kvotu
Ispratio s dve
Ljudi svugde je preko 10 dok ne zategnes onda uzme i obori ti koji vam je kurac
U maxu je 11 i to sam vam rekao
Ako igrate soma-dva nigde nece da vam obore kvotu jbt kao da se kladite od juce
pa ja prosao pored balkana posto gledam na sajtu samo jedna utakmica nase lige reko izbacili e u kurac
O čemu je riječ? Mogu li dobiti info? Pozdrav
Jbg Coa, tako meni rekli, ja kod njih odigrao za 500 pa prešao u mocart pored i odigrao za ostale pare na 7.22...
A krenuo sam prvo u balkan bet jebo me pas nego on na drugoj strani od ove dve, rekoh ajd ovamo ima dve da biram, a izašao s posla pa nisam mogao da se cimam od kladionice do kladionice pešaka da biram najbolje
Kad bude bosanska liga makaronac hahaahha
hahaha
hahahah naša je poštena dakle :D
јбг ја преко рачуна нико ништа не пита, сам сам крив што сам хтео да пробам може ли. сад ћу да одем до ове сеоске овде ваљда имају у понуди наше слепце.
Postoji sansa da tek sutra izbace nase u toj seoskoj
Najradije bih legao da spavam sada pa da se probudim sutra u 7 xd
oli ko poslati
E hvala ljudi, ne skontah, nije bilo notifikacija :*
Ova picka sto radi u maxbetu zvala ortaka i mene kod nje veceras hahahaah jaoj majko mila i srbijo banana drzavo
hahaha brate kako je ovo, ne znam, tužnjikavo i presmešno, zbog ovoga ću drugu milijardu evra koje zaradim da uložim u preporod ove naše države(i makaroncu i arminu ću da pošaljem nešto para u bosnu)
Posalji meni makaronceve pare on je zavrsio fakultet ne treba mu.
U mrkonjic gradu za 2 ipo godine
за три године и одсекао марјановићу главу кад га је питао 'де су још три...
Kurac jbg u maxbetu 7.5 kvota
500 na 9.5
300 na 1,9
200 na 5
Eto tako au kurac