Кладионица

1. изјеба ме млатони к'о овна, каже у сокеру максимално 500, реко' дај да пробам са 800, оно га прихвати без измене квоте, лагано, реко' у курац сад не могу да поновим исти тикет :)

2. 10.24 Balkan bet trazite leve kladionice za jacu kvotu

Ispratio s dve

3. Ljudi svugde je preko 10 dok ne zategnes onda uzme i obori ti koji vam je kurac

U maxu je 11 i to sam vam rekao

Ako igrate soma-dva nigde nece da vam obore kvotu jbt kao da se kladite od juce

4. pa ja prosao pored balkana posto gledam na sajtu samo jedna utakmica nase lige reko izbacili e u kurac

5. O čemu je riječ? Mogu li dobiti info? Pozdrav

6. Jbg Coa, tako meni rekli, ja kod njih odigrao za 500 pa prešao u mocart pored i odigrao za ostale pare na 7.22...

A krenuo sam prvo u balkan bet jebo me pas nego on na drugoj strani od ove dve, rekoh ajd ovamo ima dve da biram, a izašao s posla pa nisam mogao da se cimam od kladionice do kladionice pešaka da biram najbolje

7. Kad bude bosanska liga makaronac hahaahha

8. hahahah naša je poštena dakle :D

9. јбг ја преко рачуна нико ништа не пита, сам сам крив што сам хтео да пробам може ли. сад ћу да одем до ове сеоске овде ваљда имају у понуди наше слепце.

10. Postoji sansa da tek sutra izbace nase u toj seoskoj

11. Najradije bih legao da spavam sada pa da se probudim sutra u 7 xd

12. E hvala ljudi, ne skontah, nije bilo notifikacija :*

13. ps

Ova picka sto radi u maxbetu zvala ortaka i mene kod nje veceras hahahaah jaoj majko mila i srbijo banana drzavo

hahaha brate kako je ovo, ne znam, tužnjikavo i presmešno, zbog ovoga ću drugu milijardu evra koje zaradim da uložim u preporod ove naše države(i makaroncu i arminu ću da pošaljem nešto para u bosnu)

14. Posalji meni makaronceve pare on je zavrsio fakultet ne treba mu.

15. U mrkonjic gradu za 2 ipo godine

16. за три године и одсекао марјановићу главу кад га је питао 'де су још три...

17. Kurac jbg u maxbetu 7.5 kvota

18. 500 na 9.5
    300 na 1,9
    200 na 5
    Eto tako au kurac

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.