Кладионица

1. Mora da su ODJEBALI DIREKTIVU

2. kica i praja, teo i de kolo, prle i tihi

3. direktiva (nlat. directiva)
    uputstvo, propis, pravilo o držanju u nekoj stvari, pravac rada, smernica; pravac delovanja, toka, razvoja, linija po kojoj se neko kreće ili neiggo razvija; vođstvo, rukovođenje; voj. uputstvo za rad (u obliku naredbe).

odjebana ^

4. Ajd prestanite loše da skečujete dan vam jebem

5. A jeste jebeno svi da uzmemo pare i da se radujemo nesrecnici oce to eh zivote ne mogu te ovako

6. armine kako si uspeo da ubedis zelenase samo prste da ti odseku a kolena da ne lome itd? Hitno mi treba savet.

7. нек дају бар један да имамо наду до краја

8. Glrdaj sad ove majmune ahahhahaah

9. A evo i partizana ahahhaahah

10. Ne da se usranom do potoka.

11. da li su ti prsti nekad bili lepi i dugacki, ako jesu onda prava steta druze

12. Hahaha još se ponadao kad je zasviralo e i ako

13. Pa tacno da skocim na lobanjicu svoju glupu i da zavrsimo s time

14. љуљај јаворе!

15. Evo dali im da daju još jedan.

16. Hahaah a zamislite sad ludilo

17. то лепи идемо, још два

18. Gledaj ovo.
    Drug me zove i kaže brate puko sam 20 k ja reko kako ma kaže debil sam čekam samo Partizan 2 i branim na poluvremenu i dadoše 2 gola u 3 minuta
    Ja ćutim sinji kukavac
    https://imgur.com/hUYJmXY.jpg

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.