Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Mosa i Tirke
Mora da su ODJEBALI DIREKTIVU
kica i praja, teo i de kolo, prle i tihi
uputstvo, propis, pravilo o držanju u nekoj stvari, pravac rada, smernica; pravac delovanja, toka, razvoja, linija po kojoj se neko kreće ili neiggo razvija; vođstvo, rukovođenje; voj. uputstvo za rad (u obliku naredbe).
odjebana ^
Ajd prestanite loše da skečujete dan vam jebem
A jeste jebeno svi da uzmemo pare i da se radujemo nesrecnici oce to eh zivote ne mogu te ovako
armine kako si uspeo da ubedis zelenase samo prste da ti odseku a kolena da ne lome itd? Hitno mi treba savet.
нек дају бар један да имамо наду до краја
Glrdaj sad ove majmune ahahhahaah
A evo i partizana ahahhaahah
Ne da se usranom do potoka.
da li su ti prsti nekad bili lepi i dugacki, ako jesu onda prava steta druze
Hahaha još se ponadao kad je zasviralo e i ako
Pa tacno da skocim na lobanjicu svoju glupu i da zavrsimo s time
XAXAXAXAXAX
љуљај јаворе!
Evo dali im da daju još jedan.
Hahaah a zamislite sad ludilo
то лепи идемо, још два
Gledaj ovo.
Drug me zove i kaže brate puko sam 20 k ja reko kako ma kaže debil sam čekam samo Partizan 2 i branim na poluvremenu i dadoše 2 gola u 3 minuta
Ja ćutim sinji kukavac
https://imgur.com/hUYJmXY.jpg