Inace za preko dvadeset godina koliko pratim situaciju, regularna je bila jedna jedina dojava, Maribor protiv Backog Jarka ako se ne varam, dvojka u Sloveniji na kvotu 7. Naravno da se namestaju utakmice, ali to znaju tri coveka.
Znas sta sam hteo
Posto te jebe uvek sta god stavio pa sam resio da odigram 3 tiketa, jedan gg jedan 3+ jedan gg3+ i u svakom da izbacim po jednu al razlicitu i tako prevarim vraga, al jbg ove pocele u 7 ja stigao na ove u 15 do 9 samo i evo me jebe lester mrtvi navukli me majkuni na 1x, ako dodje sve reci tacno da se ubijem kamenom nekim povecim
Drugari sutra je F4 EL, mali hint, Teo povredjen ali ce igrati, igraju protiv Olija pa jos polufinale Evrolige jebeno, kontam da ce minusara zestoka doci.
A posto neko mora davati u toj masineriji to je Nando beli medved Dekolo, i da ga nece opet ce imati 7 slobodnih da krne.
Gledam ovu silu od igraca gore kako je skocio i poklopio glavicu ovom donjem crnji pa zamisljam da li Majstorovic moze ovako nesto, pa onda pocnem plakati
Inace za preko dvadeset godina koliko pratim situaciju, regularna je bila jedna jedina dojava, Maribor protiv Backog Jarka ako se ne varam, dvojka u Sloveniji na kvotu 7. Naravno da se namestaju utakmice, ali to znaju tri coveka.
Ajde ne jedi govna kad ti lepo kazem
Ne kazem da si ih jebao, kazem da ne mogu verovati na sta si pao posle svog pritiska koji je sproveden, svirana bi bila 4 penala da je trebalo
A ti zajk mrs u kurac ajde
Ja znam da se normalno ponašam, za razliku od tebe, pa ti odgovaram na ovaj način.
http://www.akvarijum.org/forum/upload/uploads/_71176020_18471211_1711263108903049_2110802855_n.jpg
Okacis ga o kurac i da dobijes 85 miliona opet ces biti degenko
STA OCES DELPO MAJMUNE 4:3 VODI I SVOJ SERVIS I SAD GUBI 5:4 UMRI KOPILE A NAJGOTIVNIJI SI MI IGRAC
Neću se kladiti 3 meseca tipa
LOMI GA BRONDBI SA OVIMA PO KO ZNA KOJI PUT ALOO
El ovo Zvezdi drmaju koševe kad pucaju bacanja, šta se dešava
Jebacu mu mamu ja za ovo cekam ga na trosarini pickicu
https://cdn3.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/8540501/usa_today_10061972.jpg
Somi odlicno ti ide tiket za sad..
Bas bi bilo steta..
Kada bi NEKO..
Urekao sad...
Hmm..
Bas steta..
hahahah jebem te usta
Znas sta sam hteo
Posto te jebe uvek sta god stavio pa sam resio da odigram 3 tiketa, jedan gg jedan 3+ jedan gg3+ i u svakom da izbacim po jednu al razlicitu i tako prevarim vraga, al jbg ove pocele u 7 ja stigao na ove u 15 do 9 samo i evo me jebe lester mrtvi navukli me majkuni na 1x, ako dodje sve reci tacno da se ubijem kamenom nekim povecim
hahah ma nema od toga ni kurac, ovi debili ni gol ne mogu dati, kontam da ce biti 0:4
Drugari sutra je F4 EL, mali hint, Teo povredjen ali ce igrati, igraju protiv Olija pa jos polufinale Evrolige jebeno, kontam da ce minusara zestoka doci.
A posto neko mora davati u toj masineriji to je Nando beli medved Dekolo, i da ga nece opet ce imati 7 slobodnih da krne.
Gledam ovu silu od igraca gore kako je skocio i poklopio glavicu ovom donjem crnji pa zamisljam da li Majstorovic moze ovako nesto, pa onda pocnem plakati
U isto vreme ti padaju golovi jaooo usercino
Ima i exeter aha
još karlajl samo, ajmo lepotani
ubedjen sam da se zavrsava ovako