Кладионица

1. hajmo lenje bube, nadam se da ste sve svoje obaveze zavrsili ili cete ih zavrsiti u narednih sat i po, jer se priblizavaju 5 najlepsih sati ove godine go go go

2. Higins 8.5-
    Dzekson 7.5-
    Veseli 9.5-
    Slukas 7.5-
    Tompkins 5.5-

soker
    --------------------------------------------------------
    De Kolo 19.5+
    Spanulis 14.5+
    Hajns skokovi 3.5+
    Papanikolau skokovi 4.5+
    Bogdan 15.5+
    Ljulj 17.5+

maksbet

3. Coakg, precenjuješ ljude kolko vidim. Jedan moskri iz kraja ponudio mom drugaru da radi kod njega, i kao, biraj šta ćeš, oćeš da konobarišeš u birtijici pored kladže ili da radiš na šalteru u kladži. I uzeo par dana da razmisli i priča nam "brate, naravno da idem za konobara, kakav šalter, si luuuud brate, zajebano je da se radi na šalteru, znaš kolko šifara ima, sve moraš da znaš napamet, nije uopšte lako kao što misliš"

4. 3 utakmice i za svaku pitala, a sto kaze radj iznenadio bi se koliko ljudi ne zna i jbg, ortaka dobrog dok sam naucio sta je vece sta je manje trebalo je jedno 10 odlazaka u kladzu haha i jebiga boli ga kurac za to, mozda sam malo govnjivo napisao kao ha jadnica ne zna sta je vise sta manje, nije mi bila namera nego mi smesno bilo jer sam tek kad je otkucala skapirao sta je u pitanju ja prvo reko da nisam sjebo nesto

5. Ok onda.

Fener 157.5 -
    Hajns 8.5 -
    Teo asist. 6.5 +
    Ajon 10.5 -
    Dikson 10.5 -
    Judo 12.5 +

6. NADAL IZDRKOTINO JEBENA PA BAR SVOJ SERVIS UZMI 4 SVOJA GEMA UZMI BAR MAJMUNE A VEZAO SAM SA EVROLIGOM JOJ GOSPODE

7. coa, kad je finale evrolige, u nedelju jel tako?

8. Dosad je uvek bilo u nedelju, u 18 za treće pa u 21 finale, valjda je i sad tako.

9. pseto kolko si ti stavio

10. hahah ovaj ima glavu taman ko somi

11. armin je ovaj što je prepisao jer ja nikad od njega ne prepisujem xd

12. samo sto bi kurac doslo xd
    a gledaj im tiket malinarski pa kako dobijaju ljudi govna ova

13. Nisu pristali da se slikaju bez kese...

14. Ova dvojica kesara će tek sad da se pokolju oko toga kolko treba ovaj drugi da časti ovog prvog.

15. Ode jos 50e ubi me teo pre poluvremena. Kao povredjen, kurac moj povredjen

16. Imao sam njega minus, cska 1 i real vh2

17. Радјард Куплунг
    Ova dvojica kesara će tek sad da se pokolju oko toga kolko treba ovaj drugi da časti ovog prvog

hahhaha odma sam to pomislio. Prekid prijateljstva 1/1.

18. Puši ga džeksone

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.