Pseto, nemoj da se ljutiš ali kako ti nije palo napamet da ima motiv više protiv ex kluba i da bi i sa jednom nogom zapinjao kao konj + nije igrao par utakmica, na svežinu će da igra včrs.
i mene povuklo dio sto je rekao da je povredjen i to pa sam hteo dekolo plus njega minus, al u sokeru pala kvota na tea plus pa me to uplasilo haha bolje sto nisam
Marko Janković iz partizana bacio danas 500€ na jednu utakmicu crnogorske lige, sutra u 17:30... Ne znam da l' da vam prenosim da se opet ložimo, sveže su nam rane jbg, ne znam ni sam da li da pratim, a tanana kvota svakako, 2.2-2.4
Marko Janković iz partizana bacio danas 500€ na jednu utakmicu crnogorske lige, sutra u 17:30... Ne znam da l' da vam prenosim da se opet ložimo, sveže su nam rane jbg, ne znam ni sam da li da pratim, a tanana kvota svakako, 2.2-2.4
Pseto, nemoj da se ljutiš ali kako ti nije palo napamet da ima motiv više protiv ex kluba i da bi i sa jednom nogom zapinjao kao konj + nije igrao par utakmica, na svežinu će da igra včrs.
i mene povuklo dio sto je rekao da je povredjen i to pa sam hteo dekolo plus njega minus, al u sokeru pala kvota na tea plus pa me to uplasilo haha bolje sto nisam
Hahah ajde ne seri, što to nisi napisao pre početka nego sad kad je nabio 20 poena
Pa što bismo pratili ako je bacio pare, znači neće doći sig, što bi ih bacao onda :DD
:DDDDD
Daj da se povadimo xd
Dobija olimpijakos ovo
SAD STE UMRTVILI PICKE JEBENE AJDE AJDE
ne mogu da verujem jebeno 18 mrtvih poena u cetvrtoj mi treba cska i gledaj sta rade kako se desavaju ovakve stvari mamu vam jebem pa dokle vise
Koje ludilo od utakmice
Teodosić glupander
Ovaj Olimpijakos je neuništiv
Ajde Armine ne kukaj više jebeno svaki jebeni dan upičkumaterunu!
ovde jedem ovde serem kome se ne svidja DALEKO MU LEPA KUCA!!!
francuzi2 poslednje kolo odo da opalim samo 3+ i 2-4 ako ne dodje ubicu se
daj pls aki
Dikson -, veseli -, oni već po 6, lol, uz to imam rudija i hantera minuse i kec i minus na fener. Govno, nema ništa.
Poslaću izijem.
Ja igrao na real na 12:4 za fener...
Zeljko rumeni je najbolji trener Evrope i mislim da uzima titulu.