Кладионица

1. Kari skokovi 5.5 -
    Durant 26.5 +
    SAS - GSW 213.5 +

2. simons 14.5+
    djinobili 8.5+
    klej 17.5+
    oldridz skokovi 8.5+
    durent skokovi 7.5+

3. Nikolas.
    Kari skokovi 5.5 -
    Durant 26.5 +
    SAS - GSW 213.5 +

gospodar

4. Samo na oldridza...

5. Samo na oldridza...

Jos sam bio preusercina i predomislim se i stavim Gasola poene plus umesto onih 2.4 asist plus...kakva slepcina jebena

A kazem i ja da su poeni plus bili najsigurniji jebiga

6. Bogdan 15.5+
    Spanulis 14.5+
    Papanikolau 8.5+
    Milutinov 4.5-
    Olimpijakos (+8.5) H2

7. Navodno Milan namerno nece da pobedi da ne bi isli u Ligu Evrope. Novi vlasnik, kinez, planira da im organizuju turneju po aziji i od nje uzmu vise para nego od LE. E sad mogu misliti koliko je to sigurno kad je doslo do nas cak.

8. Ako ne igra LE onda za njega finansijski fer plej ne vazi, ima i to veze. Ako je tako.

9. Kurbanov 6.5 -
    Džejsi 8.5 +
    Udoh 12.5 +
    Spanulis 14.5 +
    Kalina skokovi 4.5 -

10. Nek mi puši kurac mrtvi Kristal Palas koji raspalom Junajtedu sa B timom ne može dati usrani gol. Dobili Čelzi i Liverpul u gostima a ovim bednicima gol ne mogu umuvati.

11. Jel to ajzea ne igra nocas?

12. Do kraja sezone ne igra.

13. Pffff h1 ko kuca, lebron i kajri minus bice bo na poluvremenu i ajveri i horford plusevi

14. Evo izgleda nece nis u evropu.

15. Metla u najavi... nikad lošiji PO za najjače finale...pa jbg...

16. Ne mogu da razmisljam za el mislim da ce biti egal pa moze h2 na pao a odigrao sam pleseve na judoa, bogdana, spanulisa i printezisa

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.