Кладионица

1. Eee Skoz daj nesto za veceras brt xd

2. Vise para za nas onda ;))

3. и ја сам исто

мората крваву ти мајку јебем баш у 88. ниси морао све ти јебем

4. Sad kad sam opalio minus ne masi niko eeeeh mamu vam jebem
    A grin 3 asist za 5min odma da resi dilemu da l da gledam za tiket il da uzivam

5. Ja ubo plus na lebrona, minuseve na durenta, korvera i igudalu i sjebe me hendikep na klivlend 3,5. Tuzno je sto su vodili 6 tri minuta pred kraj i sto su me pojebali tek 9 sekundi pred kraj.

6. Teo 15.5+
    Rivers 10.5+
    Mušidi 9.5+
    Dženkins 10.5+
    Bjelica 8.5+

7. E ps izgleda da cu dobiti onu opkladu xd

8. pobednik meča Klivlend 2.80, hvala lepo

9. A tesko jbg kapiram da su psihicki unisteni posle onakvog finisa prosle.

10. ništa nije lako...

Neće dozvoliti metlu... GSW već oborio rekord, a inače gube novce ako bude metla zbog nekih ugovora.

Ide bar jedna Kingari, ili za jednostavnije ljude - vidiš 2.95 na LeBrona - odigraš.

11. A kapiram i ja da se dosta novca gubi ako se odigraju samo 4 utakmice. To je gomila reklama za koje nece biti termina u tom slucaju jbg

12. Al koliko citam na reditu dosta su sudije i navlacile za klivlend proslu i sve i opet nisu mogli dobiti...

13. I ja vise navlacim na klivlend vcrs isto to sranje pare kurac a i imaju sanse jbg da je korver dao trojku bilo bi reseno, da je durent omasio isto, na jednu je loptu bilo nije sad da su monstruozno jaci bar ne u klivlendu

14. klivlend osvaja, kolika je kvota?

15. PuppetMaster

A kapiram i ja da se dosta novca gubi ako se odigraju samo 4 utakmice. To je gomila reklama za koje nece biti termina u tom slucaju jbg

Aahahahh papet bad lieutenant pravi, to je ta priča

Kakav bi to nestvaran preokret bio, prvo da ih okrenu sa 3-1 pa onda i sa 3-0, raspao bi se GS posle kao ništa. Ali jaki su majke im ga jesu baš.

16. Ja sam hteo malo jače da igram na klivlend, al opet, Golden stejt juri neki kurčev rekord, tj da postave ovaj od 16:0.

A i Durantela cenim da bi bulju dao samo da uzme prsten, tako da će odjebati direktivu. Xd

17. mora da dobije klivlend bar jednu

18. Ma mora to u 7 da ide zbog marketinga

19. nece u 7 ali mora nike da intervenise zvog lebrona

20. solidan dživdžan

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.