Кладионица

1. Pa nisam rekao u 7 da mora al da mislim da nece u 4...

2. Ne mora 7
    Nece u 4
    Znaci 5 ili 6

3. Znaci da ce biti 5 ili 6 utakmica.

4. Ko veceras ne stavi sav mesecni budzet za kockanje na klivlend i lebrona plus nek batali kladjenje

5. Nofica Pelickofic +

6. ps
    Ko veceras ne stavi sav mesecni budzet za kockanje na klivlend i lebrona plus nek batali kladjenje

7. Dionysio
    ps
    Ko veceras ne stavi sav mesecni budzet za kockanje na klivlend i lebrona plus nek batali kladjenje

8. Da gsw propusti da ispise jos jednu stranicu istorije? Hah

9. Ал Банди
    ništa nije lako...

Neće dozvoliti metlu... GSW već oborio rekord, a inače gube novce ako bude metla zbog nekih ugovora.

10. Ja jos veceras ako ne prodjem bataljujem kladjenje na neko vreme xd

11. Ma pazi molim te pa i palermo pobedi onomad i zbog te pobede ispusti direktno 15 miliona zbog nekih propozicija italijanske lige tamo (tipa da je ispao neki drugi klub s njima koji bi ispao da su oni izgubili imali bi mnogo više para od saveza jer su dsleko bolje rangirani na osnovu nekih faktora) a ljudi zapeli dvojka pa dvojka ma kurac dvojka kurac i sad da se golden stejt tu jebava a već su se opekli jednom ne znam baš

Mada (dživdžan) jesu to merikanci, njima je samo novac bitan i sve to stoji ali ne bih baš smeo da garantujem da će klivlend dobiti, iako bih jako voleo da ih okrenu skroz, ono istorijdki preokret i to, ali nema kurca tu

12. Ako im je frka za 15mil a toliku platu ina fazon daval retard mekgi treba ih brenerom spaliti,dace bre sve od sebe sa pociste lebrona i ekipu i postave novo rekord

Eh ja batalio, ps uskoro bataljuje, nista novo

13. Ma ja ne pricam o parama boli me to kurac nego bre mora da zapnu dzejms i ortaci da se ne blamiraju jebeno a moguce i da su gsw cigani u fazonu hah jebemo ih ko ovnove lakocemo

14. A lebron plus je presigurica na sve ispod 34,5 ne znam na koliko su ga stavili. Dobili izgubili on ni mami svojoj nece dodavati veceras

15. Eh ja batalio, ps uskoro bataljuje, nista novo

Pa ako padnem znaci da gsw dobija a to je i kraj sezone a i fudbal je gotov i el i skoro sve sta ostaje posle unikaha-barselona i finale kls zvezda-zvezda? Gde ta sranja da igram mrzi me ovo je bio latentni skec da se zamislis

16. on ni mami svojoj nece dodavati veceras

Kazes ovo kao da je to nesto najnormalnije i ocekivano

17. Ima kvalifikacija za evropsko ovih dana, ja se nisam kladio od finala EL, ali večeras bi moglo da se proba to što kažeš, klivlend i džejms i malo fudbala za vikend i to je to jbg do evropskog u basketu kada će da pršti

18. Kad pocinje evropsko?

19. Kad sudija da znak za početak prve utakmice xd

Ne znam, avgust negde valjda

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.