Кладионица

1. https://image.prntscr.com/image/290k7RI6S6afxKd3-faTaw.png

Naravno da će bugari da mi uteraju kurac u 92.minutu majku im jebem, koji kurac i igram ovo sranje više, samo kidam živce bezveze

2. Hahahaha jel realno da je jebena Andora na pragu prve pobede možda u istoriji, jebem ti život moj i mađarsku.

3. Usra me partizan pu na 3.11 sam ih hvatao

4. Meni izbiše 'iljadu dinara ali ovo su one opklade kad te baš boli kurac jebe mi se tačno

5. ona svajcarska je stvarno kriticna sto se tice siptara.nista novo,al za 2 godine ce prvih 11 biti sipci.
    jebeni gibraltar je mogao da izdrzi.emotivno sam vezan za njih.volim te amatere koji hoce da pikaju loptu sa profijima.hrabro

6. po meni je ovo kec nocas, ja cu igrati sve keceve dok ne pocne utakmica nisam nigde izasao veceras...napravicu 200 singlova po 20 din na kec..da ubijem vreme

7. Kooo ovu dramu rezira nek ime moje ne dira majku ti jebem bre

8. Ja ni ne zelim da jebem ovu goranku budjavu. Jos ova cibuljetina kakva slepica sto evra je skidanje tog tumora

9. Izijem ajde pevaj nam uno momento :D

Jesi li se vatao sa severinom posle snimanja tog spota jesi jesi švalerčino :DDD

10. zamislite oseku nam zelenasi prste, kapirate zbog dugova od kladionice...a posle dosta godina kasnije kad udjemo u pare pokusavamo da fingerujemo editu ili neku drugu kurvu tim patrljcima od prstiju..

11. e dao bih cup zlata da izjebem neku poznatu ili nepoznatu kurvu

12. ps

Ja ni ne zelim da jebem ovu goranku budjavu. Jos ova cibuljetina kakva slepica sto evra je skidanje tog tumora

skinula ga je!! :D

13. Ko je najveca mentolcina ja sam

Malo mi 5.35 na 1 i + i Irving +, nego hocu da dodam i Tompsona KRENULO GA JE, i jos vecu dijabolu Korvera (koji me je postovao do sad).

14. Popusi mi lebrone kurcinu bas da mi popusis

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.