U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
F.O- ŠVICA 2 I 2+ PP (2.70)
GIB-CIPAR 2 I 2+PP (2.30)
AND-HUN 2 I 2+PP (2.38)
CURRY POGODJENA SLOBODNA 5.5 + 1.65
uplata:200 din
Ko hoće neka proba.
Na koliko je lebron?
Dajte poene turske lige pls
http://live.tbf.org.tr/tbf/netcasting/
izvoli, mada ne treba da ti pomazem jer si svasta pricao o meni, ali to je razlika izmedju nas dvojice...
Nece da mi ucita preko tel
Aj reci mi za slukasa juda i vimsa pls sry za okrutne rijeci
Ajde majmune
judo 13, slukas 11, vims 5
E mamu im jebem fala brt
Somi trebao si da ga slazes, da uneses malo radosti makar i lazne u njegov zivot. A 99 posto su bili plusevi na judoa i vimsa i minus na slukasa
Haha jesu brate tacno tako znas me
To bih i ja igrao u nevidjeno(bez gledanja granica)
JEBEMTI MATER VELICKOVICU
2.5 u sokeru na partizan sa uključenim produžecima naravno. 10 gube na poluvremenu, pa ja mislim da je nemoguće da ih fmp čukne dve za redom i da ne igraju finale.
I ja sam tako mislio, a onda su dali 1.35 na Partizan pre meča, i jebao sam im mamu za to
Ja probao ko im jebe mater 2.55 je bombona
Bolje da si ljuljnuo na Cle 1i+ 5.50 kvota
Pa ako ovo dođe ide na cle sve
Na koliko je novica jel dao išta
nije mi toliko nelogicno da ne ode partizan u finale.ode partizan nekim cudom dobije zvezdu.pa covic i terza bi u strazbur na sud isli.ne mogu da zamislim objave,dokaze,frku...
Velickovicu smradino jedna celava