Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
F.O- ŠVICA 2 I 2+ PP (2.70)
GIB-CIPAR 2 I 2+PP (2.30)
AND-HUN 2 I 2+PP (2.38)
CURRY POGODJENA SLOBODNA 5.5 + 1.65
uplata:200 din
Ko hoće neka proba.
Na koliko je lebron?
Dajte poene turske lige pls
http://live.tbf.org.tr/tbf/netcasting/
izvoli, mada ne treba da ti pomazem jer si svasta pricao o meni, ali to je razlika izmedju nas dvojice...
Nece da mi ucita preko tel
Aj reci mi za slukasa juda i vimsa pls sry za okrutne rijeci
Ajde majmune
judo 13, slukas 11, vims 5
E mamu im jebem fala brt
Somi trebao si da ga slazes, da uneses malo radosti makar i lazne u njegov zivot. A 99 posto su bili plusevi na judoa i vimsa i minus na slukasa
Haha jesu brate tacno tako znas me
To bih i ja igrao u nevidjeno(bez gledanja granica)
JEBEMTI MATER VELICKOVICU
2.5 u sokeru na partizan sa uključenim produžecima naravno. 10 gube na poluvremenu, pa ja mislim da je nemoguće da ih fmp čukne dve za redom i da ne igraju finale.
I ja sam tako mislio, a onda su dali 1.35 na Partizan pre meča, i jebao sam im mamu za to
Ja probao ko im jebe mater 2.55 je bombona
Bolje da si ljuljnuo na Cle 1i+ 5.50 kvota
Pa ako ovo dođe ide na cle sve
Na koliko je novica jel dao išta
nije mi toliko nelogicno da ne ode partizan u finale.ode partizan nekim cudom dobije zvezdu.pa covic i terza bi u strazbur na sud isli.ne mogu da zamislim objave,dokaze,frku...
Velickovicu smradino jedna celava