Кладионица

1. Lazes brt sam si zategao jesi jesi znam te ja

2. Nisam sreće mi, ne zatežem ja nikad ovoliko... bar ne na ovakav tiket.

3. Dobro a sta vas petorica radite zajedno na gajbi u 1AM??

4. Ortak i ja odigramo ponekad tako zajedno za po 500-1000 ovakav neki tiket... on je isto kockar ko i ja. A ova trojica što su se priključila nisu ni videla šta smo odigrali, oni su dečaci operisani od kladionice... al veruju u 2 budale i hoće da rizikuju crvendaća za 40 istih :)

5. Znaci jebete se xd

6. Armin spava sto posto i navio je sat u 3:10 al odlozice ga dva puta pa ce ustati u 3:20

7. Neozbiljan si dečko... ja ti dajem šansu da uzmeš lovu, ti skrećeš sa teme.
    To što sam svojevremeno jebo tebe na basketu, ne znači da jebem baš svakog lol

8. Ovaj izijem samo brise postove, edituje, drka, aka xd

Brt zatego sam vec nesto pa necu vise nista, nesto nam se i poklapa. A za basket ne bih da pricam secam se nekih pominjanja redzi milera itd uglavnom igramo u cetvrtak opet pa izvoli :pederski smajli:

9. Nisam trenutno u BG-u... kad dodjem gore, ako budete igrali još tada, javljam se obavezno.

10. Pa sta radis dole koji kurac da neces da se zenis mozda?

11. Šta radim... odmaram psihički i fizički od one bolesti zvane brod... i trošim pare što sam zaradio. Nikad manje obaveza, nikad više para u životu.

De matori da se ženim, tek mi je 37.

12. Ne spavam vec nocima sve cekam srce da me okine da me oslobodi muke

13. Poigrajmo lipi moj, a i coa poigrava brt prepisao je. Steta sto sam lava minus napisao pa precrtao ali dobro pisao sam bio prvo h2 pa promenio sa poeni plus
    http://i.imgur.com/cRqnBFz.jpg

14. Pedji falilo dva skoka durenta i kos grina

15. Da smo zamenili Durantulu i Grina sa poenima i skokovima... eh, da smo...

16. Al ti igras kladonice predraze, mene sramota mojih tiketa

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.