Ja se nisam kladio 20 dana, i onda burazer uzeo neke pare, kaže piši tiket, ja pisao ono 1/4, sutradan (u petak kad su kvalifikacije počele) ne stignem da uplatim, bilo bi 2/4, reko' njemuiz sprdnje u subotu će biti jedan promašaj pa danas maksimala, ali ulete juče, danas ne očekujem baš, ali ko zna
Na onom drugom gol na island - hrvatska je falio za 145k, tj. čekao bi se egipat koji bi se branio sigurno sa bar 45 i da nas boli kurac, govna majku li im jebem. Sad se čeka egipat za 17...
Ja se nisam kladio 20 dana, i onda burazer uzeo neke pare, kaže piši tiket, ja pisao ono 1/4, sutradan (u petak kad su kvalifikacije počele) ne stignem da uplatim, bilo bi 2/4, reko' njemuiz sprdnje u subotu će biti jedan promašaj pa danas maksimala, ali ulete juče, danas ne očekujem baš, ali ko zna
Mislim da ce danas svi odigrati ovo jedan od timova 2-3.
Ja jesam naravno, al kurčina će biti..
Danas je lošiji dan za to, ali nikad se ne zna s tom igrom
Alžir, bolivar i turska su mi pikovi za večeras
Edit: I nacional urugvajski
Finska 1
Srbija 1
Hrvatska 2
Moldavija X
Poklon kvota na Hrvate
kosovo turska gg 2.60.
pregazice njih turci,al sve mislim da ce im dati da im daju jedan.prakticno bratska tekma.
island-hrvatska sam x odigrao.ne verujem da ce hrvati srljati.dosta im je x.
Poklon kvota na Hrvate
bravo za gg sanitarni, prelagano došlo
to i jos jednu sam naboo na tiketu.od 6 mogucih :D
Na onom drugom gol na island - hrvatska je falio za 145k, tj. čekao bi se egipat koji bi se branio sigurno sa bar 45 i da nas boli kurac, govna majku li im jebem. Sad se čeka egipat za 17...
Durent 32.5+
Lebron 34.5+
Lav 18.5-
Tomspon 17.5-
230.5+
Klivlend H2 8.5
Lebron 34.5 +
Grin skokovi 9.5 -
Somi, sad da slikam tiket ne bi verovao
A igrao jos u 5 danas
ma ovo čisto da se prati dok se gleda tekma, vrv neće ništa doći xd
E je l' ga ujeba sad ujeba ga