Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ja se nisam kladio 20 dana, i onda burazer uzeo neke pare, kaže piši tiket, ja pisao ono 1/4, sutradan (u petak kad su kvalifikacije počele) ne stignem da uplatim, bilo bi 2/4, reko' njemuiz sprdnje u subotu će biti jedan promašaj pa danas maksimala, ali ulete juče, danas ne očekujem baš, ali ko zna
Mislim da ce danas svi odigrati ovo jedan od timova 2-3.
Ja jesam naravno, al kurčina će biti..
Danas je lošiji dan za to, ali nikad se ne zna s tom igrom
Alžir, bolivar i turska su mi pikovi za večeras
Edit: I nacional urugvajski
Finska 1
Srbija 1
Hrvatska 2
Moldavija X
Poklon kvota na Hrvate
kosovo turska gg 2.60.
pregazice njih turci,al sve mislim da ce im dati da im daju jedan.prakticno bratska tekma.
island-hrvatska sam x odigrao.ne verujem da ce hrvati srljati.dosta im je x.
Poklon kvota na Hrvate
bravo za gg sanitarni, prelagano došlo
to i jos jednu sam naboo na tiketu.od 6 mogucih :D
Na onom drugom gol na island - hrvatska je falio za 145k, tj. čekao bi se egipat koji bi se branio sigurno sa bar 45 i da nas boli kurac, govna majku li im jebem. Sad se čeka egipat za 17...
Durent 32.5+
Lebron 34.5+
Lav 18.5-
Tomspon 17.5-
230.5+
Klivlend H2 8.5
Lebron 34.5 +
Grin skokovi 9.5 -
Somi, sad da slikam tiket ne bi verovao
A igrao jos u 5 danas
ma ovo čisto da se prati dok se gleda tekma, vrv neće ništa doći xd
E je l' ga ujeba sad ujeba ga