Кладионица

1. који господин је написао, парафразираћу, дајте неку дојаву макар била и лажна, чисто да се надам

дајте.

2. STA RADI DEL POTRO OVO

3. DELPO NAJGOTIVNIJI IGRAC

4. STA RADIS BRE JESI NORMALAN

5. Nedostajalo mi je ovo armingovo nerviranje xd

6. Pojeba nikolasov i na lajvu meni samo sam cekao prvi set 10+ gemova pa ovo nema nigde

7. slusajte ovo:

minus i plus ko amer i rus u mom svetu ti si korov a ja hibiskus trebam te ja nije nacin da okreces mi ledaj zato jesmo razlika

8. dodir ledaj o ledaj
    ruka led ledena

9. nikolase nikolase tebe srbi lazu
    oni vole oni vole djenerala drazu

10. PREDRAZINJO UMRO NA BRODU!

11. Imam dojavu da Hadersfild ispada iz lige ali tiću samo

12. Odustajanje je za pičke:
    Gvangžu daje 2-3
    Helsinki daje 2-3
    Kups daje 2-3
    Zvezda daje 2-3
    Bazel daje 2-3

4+5/5

13. šta mu dođe 4+5/5?

14. 4 ili 5 od 5 jbg logicno je

15. Pa sistem, samo je dodao 5/5 da mu bude jaci dobitak ako sve nabode ako se ne varam
    Ja bataljujem ovo 2-3 govno juce 0 od 5 :D

Al zato spremam jedan sad klasican, malo utakmica pa posle jucerasnjeg masakriranja igraca danas mora doci

16. Ma jedenje govana je ovo, nema ništa danas, subota se čeka, nego me ubija dosada trenutno pa kao daj da piljim u kineze sad i ovo ostalo posle

17. pratim ovo acakg, ovo je brat reko ovako jeli da se odigra

18. Pa i nije baš reko

Počele kinjezare, ja sam samo zbog njih i igrao da zevam sad

19. Kako nema bas lepih ima

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.