Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
arau safhauzen 2 i 3+.safhauzen favorit,a igraju na golove redovno.
geteborg stokholm 2 i 3+.super kvota.
atlanitis konava x2.litvanska liga.po kvoti su ovi prvi favoriti,al po rezultatima je utakmica za troznak.dobra kvota na x2 2.05.
Mamu ti jebem bre donaldsone, dobije 6:0 prvi set i posle duva kurac
ARSENAL - Lester > 1x vg2
Nica - Troa > 1 2+
Ren - Lion > 2-3 ug
Varegem - Briž > tgg 2gg
Ukupna kvota: 20
Ocemo da prcamo kladze danas aa a a a
http://i.imgur.com/Kf4GEJh.png
Arsenal 1
Varegem gg3+
Lion 2
Hajduk 1
Esen gg3+
ljubazna kvota 17.63
сад кад погледам, имам тикет који је баш права комбинација ваша два:
варегем гг3+
лион х2 и 2+
хајдук 1
легија 1
и наравно онај системски, 8+9+10/10:
ница
бате
хајдук
славија
легија
спортинг
селтик
малме
динамо кијев
Pratim sistem al umesto dinamo kijeva ide dinamo zagreb, a ide i kombinacija vasa 2 xdd
Solidan dinamo kijev, pre bih rekao daunamo kijev :d
Poslednji napad izlazi sam na golmana i ne zna loptu da primi ma bravo legendo
Arsenal 1
Varegem gg3+
Lion 2
Hajduk 1
Esen gg3+
ljubazna kvota 17.63
Da otvorimo preljubazan početak ove sezone jednim plesom.
Poigrajmo braćo.
https://68.media.tumblr.com/4c2a7f80f9d2ef93f56d26fbcbd7d1cc/tumblr_inline_njtngoCAug1smccyu.gif
Prepisao sam ovo i stavio 200 din
Ko sije sa ove teme od koga da uzimam ponekad jer sam nubina
armin van buuren, od njega prepisuj, čuo sam da baš dobro gadja
Gadja, gadja, pa promeni ruku xd
Masakr, prosao sam samo kombinaciju tiketa MILOSA23 I ALEKSANDRAKG OH GOSPODE
Pa samo sam arsenal pao koji mi se preklapao sa arminom jao budalo glupa pa izbacuj kad vidiš da nubina ima isto izbacuj jebotebog
Au ala ste krenuli jako, svaka čast. Dajte nešto za danas.
Ja ulego 8 tiketa vrc