Кладионица

1. Па, знам да је Рада била 1,25 пре меча, зато сам је и узео на 2,28 кад је изгубила сет. Маму јој јебем, како ме испалила... Сафарова је реално курац, док је онај њен не појебе, не игра она ништа спец. А и он је ретос, мрзим их обоје. На Бердиха мислим.

Партизан двојка, узето у синглу. Не малериши, ЏАНК!!11

2. не волим д'играм навијачки (..да..), ал ред би био да отворимо евролигу победом у пиониру :)

3. Ја се не разумем, али ми овај тим Ефеса делује премоћно. А квота 1,90 превисоко, самим тим. Не волим ни ја против Партизана у Пиониру, иако их не подносим, али мислим да квота има вредност... То је све.

4. ма ето, видећемо вечерас снагу новог тима, против много јаког госта

5. ел добија гараган томића?

6. Јок ти добијаш. Рекох већ да имам у јаком дублу са Бенетоом.

7. ај онда да додам и гарагана :))))

8. Додај Гарагана

Пашћеш Партизана!

9. хахахахаха пошто ћу гледати партизана у клаџи, а остале 2 буду ишле лепо, само ћу рећи: Рајо, пали вегас лајв бет, да се оградим!!

10. Za večeras:

Slovan - PSG 2
    Bilbao - Salzburg 1
    PAOK - Šamrok 1
    Sporting - Vaslui 1

Kvota.....3.27
    Uplata 400.
    Dobitak oko 1300

11. Ја повезао за јуче и данас

Милан - БАТЕ 1 - дошло
    Стоук - Макаби Тел Авив 1
    ПАОК - Шамрок 1
    Ларнака - Шалке 2
    Марибор - Брага 2

квота 7.06

12. 1.Stouk x-1
    2.Braga x-2
    3.Hanover x-1
    4.PSV x-2
    Iskombinovao sam ova 4 para na 6 tiketa.( 12,13,14,23,24,34)
    Ako dodju 2 para pogodjen 1 tiket,dodju 3 para pogodjena 3 tiketa i ako dodju sve cetiri utakmice pogodjeno svih 6 tiketa.

13. Kombinovao Evroligu i LE.
    Šarloa-Real 2
    Panatinaikos-Unikaha 1
    Olimpiakos-Barsa 2 (ultra mala kvota na Barsu)
    AZ-Austia Beč 1
    Slovan-PSG 2
    PAOK-Šamrok 1
    Sporting-Vaslui
    Atletik Bilbao-Salcburg 1
    Uplatijo 200, dobitak 1400. Bilo bi lepo da prodže...

14. Odigro za 200 kinti:

Aek L.- Šalke 2 1,70
    Briž- Birmingem 1 2,05
    Hanover- Kopenhagen 1iTim1 2+ 2,00
    Hapoel- PSV 2 2,00

15. Cela liga evrope (osim stoke i PSG, nisam ih video u listi,slepac) 2+, razdvojeno na 2 tiketa.

16. Znaci totajnhem, znaci kec, znaci besiktas, znaci p2! lol

Znaci kvota: osam

17. Данкан Фергусон

Нека, Блејк, мора и тебе да крене, испратиће Данк то са 3 црвене, класика :). Узех дубл за 2 црвендаћа, рекох Селени на ПВТ. Монфилс+Бенето 2,50 квота, милиница. И ситан тикет за сома Храдецка, Ниеминен, Типсаревић и Налбандијан на 6.20

ОООП! Плус сингл на Ефеса, који сам захваљујући Блејку узео, плус Типса сингл уживо!!11 Дојајан дан. Само да Бенето није изгубио, а појачавао сам га уживо :(

18. Ma neka su mrtvi glodari izgubili, ali gori dan ne pamtim. Rekoh ti Danki, nema poboljšanja. Ali jebe mi se za kladžu, danas sam prso zbog nečega drugog, ali duga priča. Ali drago mi je da sam bar nekome koliko-toliko pomogao. A i da, sutra je ionako smak sveta, tako da ne vredi da se nerviram. :D

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.