Кладионица

1. Blake Griffin
    Ma neka su mrtvi glodari izgubili

Гробарски је сан, а ваша брига, како да се опет узме Евролига!
    Истанбул 1992 - Истанбул 2012

:D

2. Evo ga tiket za večeras:
    Fereira-Akademika 2-3
    Monako-Tur 2-3
    Augsburg-Werder 2-3
    Stabek-Molde 2-3
    Bohemian-Slajgo 2-3
    De Grafšap-Breda 2-3

3. Pomozi Bože!

Eeee, crni Roki, na šta si spao pa moraš Bogu da se moliš... :D Gle kvotu na Zvezdu jebote! A baš sam sad našao da budem socijala... :D Nešto ću da izvučem od matorca pa da sutra odigram neku ludoriju. Nikad više neću da stavljam ogromnu kintu osim ako ne igram na Barsu ili eventualno fašiste kod kuće, taj neki raduljica...

4. Петак је курчина , био и одувек биће ....

Него , ја сам избор свео на ове утакмице па ћу од њих направити неку комбинацију.

http://www.dodaj.rs/f/2o/VE/T6W3wL9/tikrt-maaaaatoriii.png

5. Никад нећу наућити... Полетео сам после плуса и данас појачао. 50 на Кузњецову, 50 на Андерсона и 25 на Звезду... Оде све од среде на добош.

6. Јебо ме Партизан јуче, још усрани Вегас бет избаци игру да ЕФЕС победи...јебем ти лајв да ти јебем

7. Никад нећу наућити... Полетео сам после плуса и данас појачао. 50 на Кузњецову, 50 на Андерсона и 25 на Звезду... Оде све од среде на добош.

Deda, imam ja doboš na prodaju. Ako se na njemu zateklo sve to, još će i da zaradiš.

8. Џанки, ајде постави до једно 1 сат туморо неки тикет, типа добитни. Имам једно 200 кинти, а немам среће у животу. То мора да се окрене у моју корист више. Зезања без. Један тикет ћеш ти да саставиш, а један ја, па да узмем паре сутра и да одем коначно у Макарску.

9. Каквих 100 динара, испод 500 нема ништа...то је неки минималац

10. Џанки не прави зајебанцију! чололо
    Да видимо ми те тикете, даћу и 500 ако ваљају неког курца.

11. ма оно, тикети за 100 кинте су ти ''ређање парова'', и ''ако прође - прошло''...ево ставићу ја сад мој тикет

12. Ја сам сад из беса мето 100 на Шардија, па ако прође идем са 50 минимум на Раонића. Без неког посебног резона, само ми је мука више...

13. Imam ja jedan dobar al ovde vise ne stavljam...kad god stavim padnem, ako dobijem objavljujem ;)

14. Fereira-Akademika 2-3
    Monako-Tur 2-3
    Augsburg-Werder 2-3
    De Grafšap-Breda 2-3

Popušio...

15. E ja sam prošla one golove što sam ostavila, al ko za inat, to je bila najmanja uplata. Jebo mi svak` sve.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.