Кладионица

1. Hahah pa kad si budala lepo sam napisao vojtman -, ali neeee, on hoće + ma važi bre

2. ajde bezi majmune imao lik 9,99 poena na poluvremenu tresao si gace i pizdeo ovo te moja kletva spasila

3. Jok brt imao sam ga na fantaziju jebalo mi se tačno da li će tamo ili 'vamo ali sad kad vidim da si ga ti čekao plus drago mi je što mi je živ tiket xdd

4. Jebem li ti sunce, Printezise, granica 12.5, imao 11 na poluvremenu i još ima 11 u poslednjoj četvrtini

5. A sto je coric dobio zvereva niko nista a, svaka cast gvozden

6. Video sam, bravo gvozzden

7. slusajte sto sam smislio pesmu:

i ova bol je moje svee i ne znam sto ne znam da ti kazem ne i ova bol je moje svee i ne znam sto ne znam da ti kazem ne

8. 'ajde bre kalnietise i milaknise, po koš samo, ne mora više pls pls pls

9. Milaknise ja ne dišem
    Kalnietise pomozi mi

10. I dogura nekako do 9 poena degenko i omaši zicer ajde Šermadini jebem ti majku ajde

11. Uzmi sve moje u zagrljaj svoj,
    pričaj mi nešto lepo, Šermadini moj.

12. Evo kalnietisa samo da metne milaknis koš i posle lovernj, 'ajde bre milaknise, ja ne dišem pomozi mi

13. Jebo me bog sve vreme ga zovem Šermandini možda zato ne može da izađe ne zna kome se obraćam

14. Mrš bre govedo i sad će napolje ako

15. A džabe se i ja nadam, kurac će ubaciti sad milaknisa kad je gusto ovoliko, još i ako ga ubaci ovaj neće smeti da šutne pored svih ovih bitnijih

A moglo je lepo da se otvori prvenstvo.

16. Opa opa ušao daj da fauliraju nekako slučajno jebemu

Edit: Hahaha koja cigla

17. Evo prvog iznenadjenja izgleda. To je samo da ulanovas ne dobije bonus za pobedu jer sam ja baksuz ZNAM

18. Nema ni produžetak da produžimo nadu makar.

Haha Coa, videh, sam kao duh, jedan od najboljih trojkaša i jedva tablu pogađa, Lovernj posle ne da će da ima više od 9.5 nego i od 19.5

19. Sad ce milaknis jos jednu al dal ce uci ne znam

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.