Prvi daje koš u četvrtoj četvrtini stavili 26 kvotu na Litvaniju, a treba 2.6 da bude. Sad me zvao drug, on sebi uplatio, rekoh mu da stavi i za mene. Ko ima puno para, 500 npr na to i 1500 na ukrajinu da daje prvi koš na 1.56, ne može se biti u minusu go go go
Nije ni cudo sto nas je stalo na kladionici nema novih brzih pesama nesto slabo poreska upala u idj jalamaja preko drine al ne svercuju tehniku
ajde na fb bobi
i ova bol je moje sve i ne znam sto da ti kazem ne
e dajte mi tu dojavu ako se nije igrala pseto umro izgleda
ako je pala vi izmislite drugu i dajte mi samo da je dojava pošto je pseto umro pokoj mu duši večnaja pamjat preterao sam malo sada
pvt
Šta li ti je izijem poslao haha
Uf, dojava, moram da priznam, malo mi je kanulo iz penisa kad sam video tu magicnu rijec.
Posaljite.
Опет брат Мунру данас, сад ил никад, квота 6.
Ajde kockari dok se razbudite prosle 2 utakmice
Pa vrati dončića za jedan poen aooo sve ti jebem kokoškove pusti ga bre još 2 minuta mlad je momak može on
Evo i jedan tiket moze danas se lomi:
Bogdan Bogdanovic 17.5-
Rep. Ireland - Serbia IXvX
Macedonia - Albania XNB2
Kidderminster 1
Pau Gasol 18.5+
Daniel Theis 8.5+
Kvota 73+
Hitno ko ima pare na mocartu
Prvi daje koš u četvrtoj četvrtini stavili 26 kvotu na Litvaniju, a treba 2.6 da bude. Sad me zvao drug, on sebi uplatio, rekoh mu da stavi i za mene. Ko ima puno para, 500 npr na to i 1500 na ukrajinu da daje prvi koš na 1.56, ne može se biti u minusu go go go
sklonili su, uočili grešku. pokazaću vam sliku posle, sjebali se kao konji
Nekom Dankanu glava sipkom otvorena bice.
Uplatio i meni, na aplikaciji je izgleda zabod neki, još uvek može, probajte jebemumater
hahah doslo
e majku ti JEBEM!!!! nisam video
daj da vidimo taj bug sto se desio
Lawrence degenerik, francuzi degenerici