Кладионица

1. Nije ni cudo sto nas je stalo na kladionici nema novih brzih pesama nesto slabo poreska upala u idj jalamaja preko drine al ne svercuju tehniku

2. i ova bol je moje sve i ne znam sto da ti kazem ne

3. e dajte mi tu dojavu ako se nije igrala pseto umro izgleda

4. ako je pala vi izmislite drugu i dajte mi samo da je dojava pošto je pseto umro pokoj mu duši večnaja pamjat preterao sam malo sada

5. Šta li ti je izijem poslao haha

6. Uf, dojava, moram da priznam, malo mi je kanulo iz penisa kad sam video tu magicnu rijec.
    Posaljite.

7. Опет брат Мунру данас, сад ил никад, квота 6.

8. Ajde kockari dok se razbudite prosle 2 utakmice

9. Pa vrati dončića za jedan poen aooo sve ti jebem kokoškove pusti ga bre još 2 minuta mlad je momak može on

10. Evo i jedan tiket moze danas se lomi:

Odredjena utakmica pojedinima znana 4+
    Bogdan Bogdanovic 17.5-
    Rep. Ireland - Serbia IXvX
    Macedonia - Albania XNB2
    Kidderminster 1
    Pau Gasol 18.5+
    Daniel Theis 8.5+

Kvota 73+

11. Hitno ko ima pare na mocartu

Prvi daje koš u četvrtoj četvrtini stavili 26 kvotu na Litvaniju, a treba 2.6 da bude. Sad me zvao drug, on sebi uplatio, rekoh mu da stavi i za mene. Ko ima puno para, 500 npr na to i 1500 na ukrajinu da daje prvi koš na 1.56, ne može se biti u minusu go go go

12. sklonili su, uočili grešku. pokazaću vam sliku posle, sjebali se kao konji

13. Nekom Dankanu glava sipkom otvorena bice.

14. Uplatio i meni, na aplikaciji je izgleda zabod neki, još uvek može, probajte jebemumater

15. e majku ti JEBEM!!!! nisam video

16. daj da vidimo taj bug sto se desio

17. Lawrence degenerik, francuzi degenerici

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.