Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Smucila nam se tema majmune pogledaj sta pises ti
Ala govana iz mocarta jebite im majku jadnu lopovsku, pa cak i novinare angazujte, proslijedite nekim novinarima, rado ce na ovo pricu i frku da dignu
Najgora kladionica u bosni sig
Bolje su cak i one kladionice sa tiketima kao racuni za struju prije 10 godina
Te su najbolje
Najjaca je kladionica Brazil,stalno pice onu reklamu nikad je u Bgu video nisam. Nemaju sajt,nista.
6.66 kvota bila na ukrajinu 2-2i-
5.5 hendikep na njih (danas pre pobede italije nad gruzijom, posle toga 4.5)
Pokloni
Ovo drugo imam na tiketu od jutros, ovo prvo vezao s manjom granicom poena na fince
Pa sad nam to kažeš baš lepo
Pa krenuo sam da pišem danas ovde i obrazlažem šta valja igrati ako francuska dobije (a nije) i ako gruzija izgubi da se mora probati 2i- na ukrajinu ali obrisao posle reko' šta ja kome da pišem i serem koji kurac
Igrao sam i ja na ukrajinu hendikep al zato sto sam video da ih ukrajina dere u medjusobnim pa i u 2016. nzm sto ta kvota, dosli bez pola tima?
Uhvatim kvotu 6.66 i sjebu me finci na 163.5 + koje sam naravno dodao da pojačam kvotu, pišljivih 1.5 mrš bre mater vam sakatu jebem mrš
Fazon na 4:30 do kraja treće palo 109 poena, ok, može, do kraja četvrtine 111 ma jebem vam bre mater ja malo
Trpajte se sad, daj dve brze trojke pa da ima nade malo ajde ajde
Pu bogalji jebeni taman se kao malo ponadam izađe granica na 160.5 i onda kanal kanal kanal
7 поена ми треба, 17 секунди до краја, 3 бацања за богаље са исланда, па дајте неку пенал завршницу сад нешто
едит: имбецил јебени
ПА ПРАВИ ФАУЛ СВЕ ТИ ЈЕБЕМ ГЛУПО МРШ ЗА ДВА ПОЕНА ПАДОХ О ЈЕБОТЕБОГ И ТО СУ ОВА ДВА БАЦАЊА ОМАШЕНА У ПОСЛЕДЊИМ СЕКУНДАМА
едит: 3 бацања омашена у 17 секунди, ма јебем вам бре матер брљиву
Ne znam dal si gledao, ako nisi ne znam ni dal da ti govorim ali islandjanin je namerno masio bacanja hahahahaha
ма јесам јок нисам зато и пишем горе да је имбецил, будала јебена на 17 секунди до краја маши бацање ма не ово није реално јеботе
и маши копонен који, оно, жмурећи иза главе погађа
A kako mozes pored 6,6 kvote da stavis 1,5?
kaži ti meni, jer sam debilčina da zaokružim na 10, malo mi je...
Ja kad vidim takvu glupost zvanu oci gladne prosto mi bude drago kad neko padne. Pa skidas 6,6 kvotu na jednom mecu jbt inace ti treba 5 utakmica za to i kao malo je. Pa ako je malo povecaj uplatu za 300 dinara i eto ti taj dodatak jbt
http://i.imgur.com/lmToJLP.png
Vidjao sam i dotu u ponudi, ajde papet i aod xd
Haha ladno ima. Do sada samo u meridianu - vidjao sam