Кладионица

1. dajte za sutra ko zna ove kombinacije za izbegavanje za ep litvanija i ko jos ako su velike kvote

2. Nema sta iz, u c je sve reseno a u nasoj svi hoce da pobede da idu u bolji deo kostura. Ja bih bio slobodan da kazem da treba zategnuti na nas hendikep, ruse hendikep i letoniju bez hendikepa a ako je veci od 5,5 moze slobodno na turke i oni oce da pobede a bice pritisak na ove sudije debilkoe veliki

3. a sta je fazon na litvance neko je vec pisao, a secam se da su govna i proslo prvenstvo kalkulirala

4. Ma litvanci casno usrali svabe momacki danas

5. znaci oni se ne igraju 2

6. Litvanci su igrali danas brt jebes li me to

7. gvozden je pisao nesto danas za litvance da ce sutra da nameste, pa sam na osnovu toga mislio

8. To je pisao juce za danas jebem li ti snajku ja da ti jebem

9. Krenuo boban marjanović danas pošto mu je slobodan dan malo da prošeta po istanbulu a bogdan mu viče: "alo bobane, đe ćeš bez glave međ pijane turke" xdddd

10. Papetovim stopama si krenuo vidim

11. dal mi ovo pocinje senilnost i demencija mladalacka od kladionice

12. Hendikepi na rumune i turke da se odigraju

13. Koliko je na rumune? S kim igraju uopste?

14. Sa crnogorcima, nekih 13-14 će biti

Ne treba tu nikom ništa a mađari ne mogu da drknu špance da bi bili treći, dakle jebaće se crnogorcima tačno sumnjam da će uopšte biti na terenu rajsa, vučevića, dubljevića i šehovića.

A gledaće rumuni da se časno oproste od publike sig. E sad što ne znaju, to je drugo jbg

15. Pa ako ne bude ove cetvorice dobice rumunj. Na tih 13-14 moze, sve ispod je kriticno slabi su rumuni mater im jebes

16. A pa to ja samo nagađam da će crnogorcima pucati kurac za tu utakmicu i da sig neće umarati ovu dvojicu pod košem, kao španci što očekujem da odmore gasola, ne zna se to još

17. Brate pauza je dva dana posle sutra, nece niko da odmara da ne ispada iz ritma utakmica. Gasol je svoje odmorio vec bolje da igra nego da ispadne iz ritma. Kao bogdan jbg sto mase djordjevicu da ga ne vadi a zadnji minut