Кладионица

1. Burazer 200k zabo u onom sistemu, gol mu falio za milion skoro a mi ovde k'o golje jebene ovnovi smo eto šta smo

2. nek ti slika da vidim

3. Imam sliku ali ne mogu da se jebem s telefona kasnije malo kad budem kući

4. Mogu da ti šaljem na viber ako se ne stidiš slike na kojoj te majka drži u krilu :D

5. ovde postavi da svi vidimo ko je najveci jebac a ko najmanji

6. ajde jebacu jedan javi se da vidimo kolki si jebac

7. Dobro jutro spavalice malene kako ste danas?
    https://i.imgur.com/se6jpd0.jpg

8. Calling Marina Tadic da potvrdi autentičnost butina

9. Pa butine i nisu moje nego od lika sto radi u kladzi xd

10. Mislim pogledaj kakva bombas trenerka tesko u tome da me vidis brt

11. Sad niko da bekne picka li vam materina da napise to ps bravo ps jebes ps a a kad se okine odma svi tu ko lesinari da mi jos crevca iz crkotine razvlacite pu kakvi ste to prijatelji

12. Bravo pseto nisam ni mislio da nosis bombas trenerke brt

Svaka cast rekao sam ja odma da je to poklon Zvezda, al ko me jebe kad vezem sa Salzburzima raznim.

13. Bravo ps jebeš ps baš nisam verovao u ovo

14. https://i.imgur.com/QQtJu09.jpg

Evo ga, gol za skoro milion.

Ovako sa jednim promašajem malo ispod 200k.

I to na jebenoj LE, čileu, venecueli, kolumbiji i mls-u. Samo sistem ljudi, samo sistem.

edit: haha pa ovde se ništa i ne vidi... a koga boli kurac sad k'o da mora da se vidi.

15. Ovo nije tvoj tiket pretpostavljam(uplata preko 300din)?

16. pa pisao sam gore iznad, sinoć, burazerov je (u'vatiš ti mene za jajca ok? xd)

17. Bravo ps
    Otvaraj ps tips da razvalimo pare

Coa, koji ovo sistem?

18. 9+10+11+12/12 на игру тим1/тим2 2-3, писао сам раније

19. >>>>>> 1,9 на арсенал против цз <<<<<

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.