Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Stvarno, Nikolase, uplašili smo se da ti se nije nešto desilo, Izijem je spominjao neki cepelin, al nisam baš siguran. Budi sad malo aktivniji kad kreće eurokup i euroliga
Boktejebo izginuše nam svi ljudi sa teme :D
Papeta zaprega volovska udarila :D
Kuku lele
Bohora čuknula S klasa, zabio mu se znak Mercedesa
Izjeba nas buducnost, redjo emilija vodila 5 razlike u zadnjoj cetvrtini i izgube 10 kakvi retardi glupi
Zena - raduje se :D
Hahaha ziva istina. Ni sama nije svesna koliko treba da bude srecna xdd
Žabarska govna, solidno me je izvukao live na albi, karsijaki i torinu
Ma ja nisam imao sta se vadim uplatio soma al brate imali su 10 viska(za nas) i sjebali stvar za 3-4min
Jebem ti bre sve vise u kurac mrtvi gol jebeni govnjivi cekam 8minuta a neizvesna zavrsnica kurtonska kao jos upalim poslednja 2min reddiz nhl streams ima kao jos da gledam svoju propast pa aj sto su masili 1na1 iz vise navrata oba tima nego na kraju krene golman napred ostavi prazan gol ovi uzmu pak jebeni i idu 2 na 1 na lika koji i nije golman fazon i jedan mudo da ispadne nece da sutne nego kao da doda ovom drugom i ofsajd jebeni koji bre jebenu ofsajd u hokeju mrtvom jebem vam se s mamama bre kako mi je srce zaigralo reko ajde fala kurcu bar jednom al oce kurcina opet cu popisan docekati zoru govnjivu ajde boze uzmi me veceras dosta je
Hahah davim se nedostajalo mi je ovo, dan mi ulepša uvek :D
Evo ja imam predlog jedan za sve ovde, da skupljamo pare nedeljno i dajemo armingu da se kocka i da čekamo izlive besa ovde i davimo se hahah ko je za ja sam
Hahahah
Pa jebote nhl usrani da te jebo
De to da igras
Ko je za jasam mada ne volim da se smejem tudjoj nesreci al arnin to bas lepo sroci za smijanje
Lol Sale pitaš Armina gde to nađe haha
Ok je NHL, samo igrajte konacni pobjednik
I to nadjete tekme sa identicnim kvotama na kec ili dvojku, kvota skoro dva i udri
Realniji su no evropski hokej
Imaju i neke igre gdje su vam i kec i dvojka 2 kvota, nema iksa pa je to ok ponuda
U Bosni možda
Sig
Pa to je coin flip jbg, to bih uvek probao na domacina to ti je kao AK vs 77
Da otvorimo jako sezonu!
Danston 9.5 +
Dončić 10.5 +
Gaudlok 16.5 +
Rabit 9.5 +
Bolden 8.5 +
Papanikolau 7.5 +
Tima 10.5 +
Tompson 10.5 +