Кладионица

1. Stvarno, Nikolase, uplašili smo se da ti se nije nešto desilo, Izijem je spominjao neki cepelin, al nisam baš siguran. Budi sad malo aktivniji kad kreće eurokup i euroliga

2. Boktejebo izginuše nam svi ljudi sa teme :D

Papeta zaprega volovska udarila :D

3. Bohora čuknula S klasa, zabio mu se znak Mercedesa

4. Izjeba nas buducnost, redjo emilija vodila 5 razlike u zadnjoj cetvrtini i izgube 10 kakvi retardi glupi

5. Hahaha ziva istina. Ni sama nije svesna koliko treba da bude srecna xdd

6. Žabarska govna, solidno me je izvukao live na albi, karsijaki i torinu

7. Ma ja nisam imao sta se vadim uplatio soma al brate imali su 10 viska(za nas) i sjebali stvar za 3-4min

8. Jebem ti bre sve vise u kurac mrtvi gol jebeni govnjivi cekam 8minuta a neizvesna zavrsnica kurtonska kao jos upalim poslednja 2min reddiz nhl streams ima kao jos da gledam svoju propast pa aj sto su masili 1na1 iz vise navrata oba tima nego na kraju krene golman napred ostavi prazan gol ovi uzmu pak jebeni i idu 2 na 1 na lika koji i nije golman fazon i jedan mudo da ispadne nece da sutne nego kao da doda ovom drugom i ofsajd jebeni koji bre jebenu ofsajd u hokeju mrtvom jebem vam se s mamama bre kako mi je srce zaigralo reko ajde fala kurcu bar jednom al oce kurcina opet cu popisan docekati zoru govnjivu ajde boze uzmi me veceras dosta je

9. Hahah davim se nedostajalo mi je ovo, dan mi ulepša uvek :D

10. Evo ja imam predlog jedan za sve ovde, da skupljamo pare nedeljno i dajemo armingu da se kocka i da čekamo izlive besa ovde i davimo se hahah ko je za ja sam

11. Hahahah
    Pa jebote nhl usrani da te jebo
    De to da igras

12. Ko je za jasam mada ne volim da se smejem tudjoj nesreci al arnin to bas lepo sroci za smijanje

13. Lol Sale pitaš Armina gde to nađe haha

14. Ok je NHL, samo igrajte konacni pobjednik
    I to nadjete tekme sa identicnim kvotama na kec ili dvojku, kvota skoro dva i udri
    Realniji su no evropski hokej
    Imaju i neke igre gdje su vam i kec i dvojka 2 kvota, nema iksa pa je to ok ponuda

15. Pa to je coin flip jbg, to bih uvek probao na domacina to ti je kao AK vs 77

16. Da otvorimo jako sezonu!
    Danston 9.5 +
    Dončić 10.5 +
    Gaudlok 16.5 +
    Rabit 9.5 +
    Bolden 8.5 +
    Papanikolau 7.5 +
    Tima 10.5 +
    Tompson 10.5 +
    Grejndžer 12.5 +

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.